Fidesz: Brüsszelnek meg kell szüntetnie az anonim migránskártyákat

Deutsch Tamás szerint vissza kell adni a nemzeteknek a migráció kezelését.

2019. április 13. 13:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Deutsch Tamás: A Maccabi Játékok az egyenjogúság, az emberi méltóság tisztelete mellett elkötelezett esemény Nyolc hét múlva kezdődik a 15. Maccabi Európa Játékok.

Dévényi Tibi bácsi még Deutsch Tamás kívánságát is teljesítette Megkerestük az öt legjobb sztorit a legendás tévés emlékirataiból Kádártól az idősebb Bushig. Bónusz: ugye soha nem akartad elképzelni Tibi bácsi párcserés kalandjait?

Friss hírek
Durván támadják Meghan hercegnét új eljegyzési gyűrűje miatt Nem értik, miért volt erre szükség.
Ezért lehet, hogy csigalassúsággal áll le a Windows 10 Egy bug van a rendszerben, de könnyen orvosolhatjuk mi is a problémát.
Egymillióra perli a BKV-t Zana József: elesett a mozgólépcsőn Több lépcsőfoknyit esett...
Elgázolta, út szélén hagyta eszméletlen áldozatát egy részeg teherautósofőr Kecskeméten Letartóztatták a 29 éves helyi férfit.
A Facebook kiadja a gyűlöletbeszéddel vádoltak adatait Erre korábban csak a terrorizmussal és erőszakos bűncselekményekkel kapcsolatban voltak hajlandók.
Ha szüksége van egy kis vigaszra a Hableány tragédiája után, nézze meg ezt a videót!

Deutsch Tamás: Szolidan fogok ünnepelni A Fidesz politikusa harmadszor lesz EP-képviselő. Őrületes tempójú interjút adott az Indexnek, ahol a Fidesz belső szabályairól és bulizásról is beszélt.
Ők lesznek a következő ciklus magyar EP-képviselői Fidesz-KDNP: Bocskor Andrea Deli Andor Deutsch Tamás Gál Kinga Győri Enikő Gyürk András Hidvéghi Balázs Hölvényi György Járóka Lívia Kósa Ádám Dr.

Top hírek:
Gazdagoknak árulta feketén a bébielefántokat egy Srí Lanka-i vadvédelmi vezető Évente több tucat állatot adtak el a Srí Lanka-i elitnek, az elefántanyákat általában legyilkolták.
A modern autóipari beruházások a magyar gazdaság fejlődésének kulcsa Az autóipari termelés idén már 11 százalékkal nőtt.
Kálmán Olgáék aktivistái akadályozták a Hír TV munkáját A sajtószabadságért aggódó, Gyurcsány Ferenc fémjelezte Demokratikus Koalíció aktivistái fizikailag akadályozták a Hír TV stábjának munkáját.
A Huaweit érintő szakciók ellenére is kapható lesz itthon a Honor 20 okostelefon Ez a készülék ősszel ráadásul még az Android Q operációs rendszert is megkapja.
Medvepuszi? Ugyan már! Inkább az ánuszába dugta a nagylábujját
Éjjel lebontották és elhordták a kétfarkúak buszmegállóját Szombathelyen A helyi Fidesz nem örült az építménynek, amit már eleve Felcsútról vittek át.