Vajna Tímea megosztott egy új videót Andy Vajna Los Angeles-i temetéséről

Megtekinthető többek között az Arnold Schwarzenegger által mondott beszéd egy részlete is.

2019. április 14. 16:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Félmillió forintos ruhában szelfizett Vajna Tímea 536 ezer forintos Balmain ruhában csekkolt be a Four Seasons Hotelből.

Vajna Tímea 550 ezer forintos ruhában jelentkezett be egy budapesti luxushotelből Mégsem megy annyira rosszul.
Vajna Tímea kiakadt, amiért hazugságokat írtak róla, jogi lépéseket tesz Vajna Tímea kiakadt, amiért az egyik oldal szerint nem értette, miért van ekkora hacacáré Ambrus Zoltán halála körül.
A nap legfontosabb hírei 2019. július 8. Vajna Tímea cégén végrehajtás van, Neymar nem jelent meg edzésen, Bige László örülhet. A napot a láthatatlan dinnyéket cipelő autós nyerte.
Lecsapott a NAV Vajna Tímea fánkozójára Az adótörvényekkel kapcsolatos jogsértés miatt közel két hétig nem nyithat ki az üzlet.
Palácsik Lilla nem terhes, csak nem áll jól neki a magasderekú nadrág Vajna Tímea húga posztolt egy olyat az Instagramra, amit sokan bejelentésnek vettek. Palácsik Lilla azt mondja, egyelőre csak kutyát szeretnének.

Hasonló árbevétellel negyedakkora eredményt ért el a fánkozó, amit Vajna Tímea megvett És az alkalmazottak száma is megfeleződött.
Egyre több támadást kap Vajna Tímea Egy ideig csend volt, az elmúlt időszakban azonban megszaporodtak az agresszív, rosszindulatú és gyűlölködő kommentek az özvegy posztjai alatt.
Vajna Tímea 4 millióért árulja a Mr. Funk tuk-tukját Megvásárolható az egyik fánkos járgány.
Gyarmati Andrea: Arnold Schwarzenegger volt a személyi edzőm Aztán csak lógok a bordásfalon, mint egy szafaládé.
Kommandó - július 11., csütörtök, 19.00 Ajánló - Szereplők: Arnold Schwarzenegger, Dan Hedaya, Bill Duke, Rae Dawn Chong, Alyssa Milano #filmekegesznap
Ikrek - július 8., hétfő, 18.35 Ajánló - Szereplők: Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito, Kelly Preston, David Caruso, Chloe Webb #filmekegesznap