Vajna Tímea megosztott egy új videót Andy Vajna Los Angeles-i temetéséről

Megtekinthető többek között az Arnold Schwarzenegger által mondott beszéd egy részlete is.

2019. április 14. 16:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Íme a yacht, amin most Vajna Tímea fényképezkedik Cannes-ban Nézze meg a Mirage Yachtot, de persze magát Vajna Tímeát is, hiszen ezúttal nem Chanelt visel, hanem Diort! Az eső viszont sajna eleredt.

Vajna Tímea Cannes-i yachtját még Andy Vajna és amerikai barátok fizették Vajna Tímea idén is ott van a filmfesztiválon, tetőtől talpig Chanelben fényképezkedett, de azt írja, a mosolygásból inkább vicsorgás lett.
Vajna Tímea muszájból ment el Cannes-ba, mert nem kapta vissza a yachtbérlés árát Az ismerősei pótolták ki az utazását.
Vajna Tímea: "Január óta most mosolyogtam először" A The Donut Library pultja mögött állva annyi kedves emberrel találkozott, hogy jobb kedvre derült tőle.
Macskái tartják a lelket Vajna Tímeában Andy Vajna elvesztése óta leginkább macskáival tölti idejét Vajna Tímea - írja a Blikk. Vajna özvegye Instagramján írt két kedvencéről, Chanelről és Szimbáról, akik sokat segítenek neki a gyász feldol...
Dobó Kata és Vajna Tímea együtt emlékezett Andy Vajnára Andy Vajna emlékének szentelték a Magyar Filmdíj idei gáláját. A néhai filmbiztos volt alkotó- és élettársa, Dobó Kata a színpadon idézte fel a gondolatait, míg özvegye némán, a nézőtéren gyászolta.

Vajna Tímea különleges ruhában ment a Magyar Filmdíj-gálaestre Vajna Tímea is megjelent a tegnap esti 4. Magyar Filmdíj-gálaesten.
Vajna Tímea újabb részt örökölt meg a mesés vagyonból Ez nem semmi....
A nap legfontosabb hírei 2019. április 25. Kamupárt maffia lepleződött le, Ungár Péter coming outolt, Vajna Tímea Andy Vajna örökébe lépett.
Vajna Tímea sok barátjában csalódott férje halála után - Elárulta, kikre számíthat Vajna Tímea számára tanulságos volt az elmúlt pár hónap.
Chanel, a macska Vajna Tímea legfőbb lelki támasza Legalábbis ezt írta.
Vajna Tímea: Nagyon tanulságos volt ez az elmúlt 3 hónap Rengeteget tanultam emberekről, barátokról, üzleti dolgokról, döntésekről, az emberek pénzhez való viszonyáról... írja az özvegy Andy Vajna halála után 3 hónappal.