Ariana Grande felélesztette a 90-es évek legmenőbb fiúbandáját

A Coachella fesztiválon Ariana Grande meglepetésvendége az NSYNC volt.

2019. április 15. 10:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megdöbbentő őszinteséggel beszélt alkoholizmusáról Ariana Grande Nehéz éveken van túl az énekesnő...

Sokkoló, amit Ariana Grande mesélt tragikus múltjáról Szívszorító vallomást tett az énekesnő!

Friss hírek
Meghalt a korrupcióellenes Tiszta Kezek ügyészcsoport egykori vezetője Francesco Saverio Borrelli tevékenységének köszönhetően több olasz párt és Bettino Craxi volt olasz kormányfő is megbukott.
Marczibányi Téri Művelődési Központ: Programok, jegyek itt Íme a Marczibányi Téri Művelődési Központ  kínálata. [Dátum: 2019.07.20. 22:04]
Kis lépés az embernek, nagy ugrás Hollywoodnak: az Apollo-11 missziója öt filmben Máig mindenki ismeri a holdra szállásról készült felvételeket, az Apollo-11 missziója és hősei is rengeteg filmkészítőt ihlettek meg. Ebből választottuk ki a legemlékezetesebbeket.
Rajzolt pénisszel üzent Warhol a jövőnek a Holdon Budapesten vendégeskedik egy különleges műtárgy, aminek az eredetijét a 60-as évek New York-i művészei titokban juttatták fel a Holdra.
Valahol Európában musical a Városmajorban! Videó és jegyek itt! Radványi Géza és Balázs Béla filmforgatókönyve alapján készült a Valahol Európában musical, amit először a Fővárosi Operettszínházban mutattak be, majd meghódította az egész országot. A Cervinus Teátrum is feldolgozta Dés László jól ismert musicaljét, amivel 2017-ben többek között a Legjobb zenés előadás díját is elnyerték a Magyar Teátrum Nyári Fesztiválon.
Megnéztük az Alvin koncertet a Sportalshow Fesztiválon Pénteken egy remek fesztiválra, a Sportalshowra mentem le Esztergomba. Elsősorban az Alvin és a mókusokra voltam kíváncsi, de ha már arra jártam, több koncertet is megnéztem... és milyen jól tettem. [Dátum: 2019.07.20. 18:32]

Ariana Grande Pete Davidsonról: Szerettem, pedig alig ismertem Előző lemezének felvételeire pedig alig emlékszik, hála az alkoholnak.
Sírunk örömunkben: újra összeállhat az NSYNC! A nap legjobb híre

Top hírek:
A kincses sziget musical a Magyar Színház új évadában! Jegyek itt! A kincses sziget musicalt 2019. november 29-én mutatja be a Pesti Magyar Színház mutatja be Halasi Dániel rendezésében. Robert Louis Stevenson regénye a XVIII. században, Jim Hawkins és anyja fogadójában kezdődik. Egy nap megszáll náluk egy kapitány, bizonyos Billy Bones, aki halála előtt, Jimre bíz egy csomagot, amelyben Jim talál egy térképet, ami elrejtett kincshez vezet.
A Csárdáskirálynő operett a Budapesti Operettszínházban - jegyek itt A népszerű darabot újra játsszák. [Dátum: 2019.07.20. 05:25]
Kicsi Gesztenye Klub országszerte - jegyek itt Kicsi Gesztenye Klub - Legnagyobb show a legkisebbeknek! [Dátum: 2019.07.20. 05:25]
Rékasi Károly a fiáról: Azt látni, hogy telibe fújják könnygázzal nyilván nem a legjobb érzés Páros interjút készített a Magyar Hang a soroksári képviselő-testületbe készülő Rékasi Károllyal és a kormányellenes tüntetéseken rendszeresen felbukkanó fiával, Rékasi Zsigmonddal.
Peer Krisztián szkafanderrel védekezik a NER ellen Hogy majd elmondhassa a gyerekeinek: ezekkel nem érintkeztem, nem szívtam egy levegőt. A Népszavának adott interjúban korszakhatárnak nevezte Térey János halálát.
A zenekar, ami hálistennek beleragadt az időgépbe A Dog Eat Dog 2019-ben is pont azt és pont úgy játssza, mint 1993-ban, ugrálós rapmetál-punk-ska-hiphop crossovert, amire irgalmatlan nagyot lehet bulizni.