Gyönyörű húsvéti dekorációk 4 hozzávalóból: látványosak, mégis egyszerűek

Ezeket a díszeket még az ünnep előtti utolsó pillanatban is elkészítheted.

2019. április 15. 14:16

A cikk folytatása...Friss hírek
Repülési tilalom lesz Ferihegyen: Rengeteg embert érint Augusztustól jön a változás.
Katy Perry új frizurát villantott És milyen jól áll neki!
A Marvel összeszedett mindent, amit tudnod kell a Végjáték előtt Várod már az új Bosszúállókat?
Britney Spears rajongói aggódnak - Aggasztóan néz ki legfrissebb fotóin Britney Spearst idegösszeomlása után kiengedték a pszichiátriáról.
Felháborító: Megbüntette a rendőr az anyukát, mert ezt csinálta az autóban Lehetett volna benne több emberség.
Felejtse el a sütőport! Így ejtse csapdába a hangyákat Amint beköszönt a melegebb idő, a kíváncsiskodó szorgos hangyák is megjelennek. Aki nem szeretné vegyszerrel kiirtani őket, az próbálkozhat pár természetes dologgal. A sütőport és a szódabikarbónát mindenki ismeri, ezért lássuk a többi lehetőséget!  1. A hangyák nagyon szeretik az édeset, ezért a cukor az egyik ellenségük.

Top hírek:
Tényleg hasznos a monitorszemüveg? Hogyan védi a szemet a képernyőtől? Nem a divat kedvéért hordanak egyre többen dioptria nélküli szemüveget a munkahelyükön.
Ő volt Kató néni - A 61 éves Ihos Józsefet alig ismerni fel Ihos Józsefet Kató néni szerepében szerette meg az ország.
Kibírja a párkapcsolat a kisbabás időszakot? A tudósok szerint ezen múlik Ez a hormon jelzi előre, együtt marad-e a pár, vagy sem.
Szeretem magamat úgy definiálni, mint egy hűséges kurva Egy szingli, huszonéves, női olvasónk írt, aki azt mondja, szereti a szexet és stabil kapcsolatra vágyik. Azt hiszi, minden ujjára jut egy férfi...?
II. Erzsébet azt is megteheti, hogy két születésnapja legyen egy évben
Horoszkóp: Április 23., Kedd Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 23-án is!