Kövér László fogadta az orosz parlament Orosz-Magyar Baráti Tagozatának képviselőit

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVAA házelnök (b2) Alekszej Zagrebint, az orosz parlament Orosz-Magyar Baráti Tagozatának elnökét (j3), Nyikolaj Arefjevet (b) és Andrej Kraszovot (j2), a tagozat tagjait és Vlagyimir Szergejev orosz nagykövetet a Parlament Varga Béla termében látta vendégül.

2019. április 15. 16:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tízmilliókból kap új egyenruhát Kövér László házőrsége Pólók, zubbony, bakancs, kesztyű is van a csomagban.

Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák Az InfoRádió műsorában hétvégén többek között hallható lesz Kövér László, Deutsch Tamás, Palkovics László, Molnár Zsolt, Darák Péter és Sós Csaba.
Kövér László: kár lenne, ha a parlamenti munkát ilyen szintre süllyesztenénk le Bár az őszi menetrend még nem ismert, a korábbi szokásoknak megfelelően most sem tartana parlamenti ülést az önkormányzati választás előtt az Országgyűlés elnöke. Kövér László az InfoRádió Aréna című ...
Kövér László: nem a Fidesznek fontos a Néppárt, hanem a Néppártnak a Fidesz A kormányoldal csak átmenetileg, a jogállamiságról szóló viták lezárásáig vette le a napirendről a közigazgatási bíróságok megalakításának tervét - mondta az Országgyűlés elnöke az InfoRádió Aréna cím...

Kunhalmiék megint házhoz mentek a pofonért Az Országgyűlés mai ülésén láthatóan súlyos szereptévesztésben volt néhány ellenzéki képviselő, de Kövér László házelnök nem maradt adós a válasszal.
Kövér László: A 2050-es klímacél a politikai blöffök világába tartozó lett volna Az Országgyűlés elnöke szerint a dokumentum átgondolatlan.
Kövér László: Európa problémája Nyugaton van A visegrádi országok nem a problémát, hanem a megoldást jelentik Európa számára – jelentette ki az Országgyűlés elnöke a visegrádi négyek (V4) parlamenti elnökeinek találkozója és a négy parla...
Úgy tűnik, a németek még mindig azt hiszik, hogy a klímaváltozás fontos dolog Több ezren csatlakoztak szombaton ahhoz a klímatüntetéshez Németországban, amelyet Hochneukirchben, az ország egyik legnagyobb lignitbányájánál hirdettek meg. Vajon mit szól ehhez Kövér László?
Kövér László: Személyes döntéseink alakítják a haza és a nemzet sorsát Az Országgyűlés elnöke a reformkori politikus tiszteletére rendezett emlékünnepségen mondott beszédet.