Kövér László fogadta az orosz parlament Orosz-Magyar Baráti Tagozatának képviselőit

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVAA házelnök (b2) Alekszej Zagrebint, az orosz parlament Orosz-Magyar Baráti Tagozatának elnökét (j3), Nyikolaj Arefjevet (b) és Andrej Kraszovot (j2), a tagozat tagjait és Vlagyimir Szergejev orosz nagykövetet a Parlament Varga Béla termében látta vendégül.

2019. április 15. 16:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nyugdíjasok és kertbarátok kaptak már adományt Kövértől idén Pápai nyugdíjas érdekvédőket, külhoni szervezeteket és kertbarátokat is támogatott már idén az Országgyűlés elnöke, Kövér László.

400 millióból épített rendelőket a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat A Teréz körúton fogadják a rászoruló gyerekeket, a köszöntőt Kövér László mondta.
Heteken belül Magyarországra jöhet Matteo Salvini Kövér László Rómába utazott, az olasz belügyminiszterrel is tárgyalt.
Salvini Magyarországra jön, és szeretne szövetséges maradni a Fidesszel Viszont nem vetette fel, hogy a Fidesz elhagyja a Néppártot, erről Kövér László beszélt Rómában.
Kövér László Szabó Tímeának: Szégyellje magát, nem a kocsmában van Ismét eldurvult a hangnem az Országgyűlésben egy ellenzéki felszólalás során
31 éves lett a Fidesz Orbán Viktor miniszterelnök - aki egyben a Fidesz pártelnöke - és Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a Fidesz országos elnökségének tagja a párt 31. születésnapját a Fidesz Lendvay utcai székházban...

Erősödtek a magyar-kenyai kapcsolatok a déli nyitás meghirdetése óta A kenyai házelnököt az Országházban fogadta Kövér László.
Székházbalhé után korlátozhatják a képviselők jogait Vizsgálják felül az országgyűlési képviselők belépési jogáról szóló szabályozást ezt javasolja a parlament igazságügyi bizottságának KDNP-s elnöke az Index szerint. Az állásfoglalást Kövér László há...
Kövér: A regionális együttműködések növelik az EU hatékonyságát Az európai térség a világban betöltött szerepe és súlya csak akkor őrizhető meg, a súlyvesztés csak akkor mérsékelhető, ha az Európai Unión (EU) belüli együttműködés hatékonyabb lesz a jövőben ̵...
Svájc legfőbb államhatalmi szervének a vezetőivel tárgyalt Kövér László Megalakult a svájci parlament svájci-magyar baráti tagozata.
Kövér László elment a berni parlamentbe, amire a szocialisták és a zöldek kivonultak az ülésteremből Kellemetlen pillanat a protokolláris látogatáson.
Kövér László bosszút állt Tordai Bence március 15-i videójáért Kitiltották a Parlamentből a Párbeszéd több munkatársát. Olyanokat is, akik nem is voltak jelen a videózásnál.