Hozni fogja az ígért tempót az új generációs EPYC

A nagy kérdés nem az, hogy megveri-e az Intel platformját a Rome, hanem az, hogy milyen áron teszi ezt meg.

2019. április 15. 18:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

200 watt fölé megy az új EPYC fogyasztása Az eddigi határ 180 volt, de cserébe sokkal nagyobb lesz a teljesítmény.

A Vrije Egyetemnek köszönhető, hogy májusban jött javítás az MDS résekre Herbert Bos, az informatikai kar professzora szerint az Intel még fél évig várt volna.
Még több hibát találtak az Intel processzorokban Itt a ZombieLoad, az RIDL és a Fallout, amiket az Intel gyűjtőnéven csak MDS-ként emleget. Otthoni gépekről és felhős szerverekről is lelophatták az adatokat a hackerek.
Új, bizonyos processzoraikat érintő biztonsági réseket jelentett be az Intel A Meltdown ellen védő CPU-kra való váltás megoldás lehet, de a régebbi lapkák kapnak új mikrokódot.
Stratégiát vált az Intel 2021-től A 7 nm-es node-tól kezdve az adatközpontokba érkeznek először az új fejlesztések.
A legjobb mobiljátékok a héten F1-es csapatokat menedzselhetünk, és nagy frissítést kapott a Rome: Total War kiegészítője.

Csoda történik: végre érkeznek a 10 nm-es Intel CPU-k Idén júniusban jönnek az Intel 10 nm-es processzorai, 2021-ben pedig már 7 nm-es chipekkel támad az óriás.
9 órányi laptopozást ígér egy feltöltéssel az Intel Mármint ezt hét éve ígéri folyamatosan, de most már tényleg.
Minden Xeon Phi modellt kivégez az Intel A Knights Mill generáció három, eddig életben tartott tagjának is harangoztak.
Láthatatlan infrastruktúra az agilis adatközpontban A Lenovo második generációs Intel Xeon Scalable processzorokkal és Optane DC memóriamodulokkal frissítette ThinkSystem szerverekre épülő ThinkAgile integrált rendszereit. A szoftveralapú adatközpont h...
Ha jó lesz az új 10 nm-es node, akkor sem tudja már hasznosítani az Intel? A tervezett négy üzem helyett csak egyben lesz bevetve az új gyártástechnológia.
Processzorháború a nyolcadik Lexicon szakmai napon Az Intel és az AMD küzdelme mellett egyéb érdekességek is voltak.