Hozni fogja az ígért tempót az új generációs EPYC

A nagy kérdés nem az, hogy megveri-e az Intel platformját a Rome, hanem az, hogy milyen áron teszi ezt meg.

2019. április 15. 18:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ősszel kapják meg a partnerek a Zen 3 magokat használó EPYC CPU mintáit A harmadik negyedévben startoló Rome platformot nagyjából egy év múlva váltja majd a Milan platform.

Kiderült milyen EPYC processzorok érkeznek Az AMD Rome platformja az EPYC 7002-es sorozaton belül ölt testet.
Agyonveri az Intel Xeon processzorokat az AMD Kétszer gyorsabb a hasonlóan árazott Intel chipeknél az AMD 7 nm-es, 32-magos és 64-szálas EPYC 7452 processzora.
Csendben debütált az Intel csúcsot jelentő Cascade Lake-SP processzora A legjobbat így már az Intel Xeon Platinum 8284 nyújtja, ami egy 28-magos chip.
Intel: a túl agresszív innováció miatt késnek a 10 nm-es CPU-k Maga Bob Swan, az Intel ügyvezetője árulta el, hogy azért kellett ilyen sok évet várnunk, már túl agresszív volt a gyártó stratégiája.
Októberben jönnek az új HEDT platformok A DigiTimes információi szerint az Intel és az AMD is az őszt jelölte ki a start szempontjából.

Három új szerverprocesszorral várja a friss EPYC generációt az Intel A vállalat mindegyik modellt 240 wattos TDP fogyasztásra tervezte, így abszolút a teljesítményre vannak kigyúrva.
Nem tudta megverni a Ryzen 7 3800X-et a Core i9-9900KS A többmagos Geekbench-tesztek során az AMD processzora maga mögé utasította az Intel Core i9-9900KS-t.
Biztonsági rést találtak az Intel SSD-kben Az adatközpontokba szánt SSD-k mellett Intel szoftverben is találtak hibákat.
Jó hírek a PC-piacról Váratlanul közel 5 százalékkal nőttek a darabszám szerinti PC-eladások a második negyedévben a Windows 7-ről való áttérésnek és az Intel-processzorok nagyobb számának köszönhetően.
Kiszivárgott az Intel közelgő Comet Lake processzorcsaládja A kínálat alját egy 4-magos, 129 dolláros CPU jelentheti majd az új szériában.
Egyesíti az EMIB és a Foveros előnyeit az Intel A Co-EMIB, illetve az ODI lehet a vállalat belépője a nagy teljesítményű chiplet dizájnok világába.