Hosszú Katinka: még egy arany Stockholmból

A Nordic Swim Touron öt arany és egy ezüst a mérlege.

2019. április 15. 20:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ismét parádézott Hosszú Katinka Fantasztikus időt úszott 200 vegyesen!

Hosszú Katinka Svédországban is megállíthatatlan A háromszoros olimpiai bajnok két számban nyert.
Hosszú Katinka ezüstéremmel kezdett Stockholmban Nem tudta legyőzni nagy riválisát, a svéd Sarah Sjöströmöt.
Shane Tusup vállát mázsás teher nyomja Hosszú Katinka ex férje az, aki egy sima edzés kapcsán is képes filozofikus üzeneteket gyártani.
Nyolc éremig meg sem állt Hosszú Katinka a bergeni állomáson A Norvégiában tartott úszóverseny zárónapján még két érmet gyűjtött az Iron Lady, így összesen nyolcat gyűjtött három nap alatt.
Hosszú Katinka három aranyérmet nyert szombaton Már öt aranynál jár Bergenben.

Hosszú Katinka előbb oktatta a mezőnyt, majd holtversenyben lett aranyérmes Három éremmel, közte két arannyal nyitott Bergenben.
Hosszú Katinka újabb három aranyat nyert Háromszoros olimpiai bajnokunk Helsinkiben remek napot zárt, de nagyon nehéz napot zárt.
Hosszú Katinka: Az uszodában robot akarok lenni A magánéleti nehézségei nem zavarják, az úszásban viszont nincs bocsánat. Három arannyal folytatta az ob után.
Vége: Hosszú Katinka nem bírta tovább, törli a közösségi oldalait Drámai bejelentést tett hosszú Katinka, Instagram és Facebook oldalán is közölte követői számára a rossz hírt.
Bombameglepetés az úszó ob-n, Milákot és Cseh Lászlót is legyőzték pillangón Hosszú Katinka olyat hajrázott, amilyet talán csak ő tud, de így sem lehet teljesen elégedett.
Hosszú Katinka óriási fölénnyel nyert 400 vegyesen A férfiaknál Verrasztó Dávid megvédte a címét az országos úszóbajnokságon.