Hosszú Katinka: még egy arany Stockholmból

A Nordic Swim Touron öt arany és egy ezüst a mérlege.

2019. április 15. 20:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kivédhetetlen veszélyre figyelmeztet Hosszú Katinka beosztottja A közlekedési balesetek után a második leggyakoribb halálozási ok a vízbe fulladás a gyermekek 15 éves életkoráig.

Hosszú Katinka nagy pofont kapott, de jól jött neki Alighanem a világbajnoki mezőny fogja emiatt megszívni.
Elképesztő átalakulás - A sztárok közösségi oldalain is végigsöpört az öregítő app A korosító vonaton nincsen fék. Ráncosította magát: Hosszú Katinka, Istenes Bence, sőt még Gordon Ramsay is.
Hosszú Katinka szerelme nélkül ment a szingapúri edzőtáborba Hosszú Katinka Szingapúrban van egy edzőtáborban, ahová szerelme, Gelencsér Máté egyéb elfoglaltságai miatt nem tudta elkísérni.
Hosszú Katinka üzent, nagy út előtt áll Közösségi oldalán posztolt fotót kedd délelőtt a háromszoros olimpiai bajnok úszónő.
Eszeveszett bolondozásba kezdett Hosszú Katinka Legfrissebb Facebook-posztjából kiderül, szerinte az úszószemüveg minden ruhához felvehető.

Történelmi aranyéremre is van esély a vizes vb-n Rasovszky Kristóf hosszú távon írhat történelmet, Hosszú Katinka továbbra is favorit. Milák Kristóf berobbanhat. De mi lesz a pólósokkal? Dél-Koreában mindjárt kezdődik a vb.
Hosszú Katinka végre megkapta, amit annyira szeret Szingapúrban készül a vizes-világbajnokságra Hosszú Katinka.
Hosszú Katinka táncolva távozott a konditeremből a szezon utolsó edzése után Hamarosan edzőtáborba megy az olimpikon.
Hatvan alkalommal rótta a hosszakat Hosszú Katinka mellett a tini úszótehetség Komoly tempót diktált neki a világklasszis. Vajon hogy bírta?
Hosszú Katinka nem titkolja tovább, megmutatta új szerelmét - Fotó Kiderült, ki az úszónő barátja.
Hosszú Katinka még sosem nézett ki ilyen jól Az Iron Lady elképesztően dögös képet posztolt az Instájára. Csekkold te is!