Levették a tiltást, ismét elérhető a legnépszerűbb videólejátszó a Huawei telefonjain

Tavaly nyáron a VLC készítői feketelistára tették a Huawei telefonjait, az appot a Google Play-ről sem tudták letölteni. A szigornak azonban vége.

2019. április 15. 20:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Meggyötörték majd szétkapták a P30 Prót Spoiler: jobban bírja a gyűrődést az idei Huawei csúcskészülék, mint a tavalyi.

Ezek a Huawei telefonok kapják meg a gyártó legújabb szoftverét Összesen 49 készülék kapja meg az EMUI 9.1 felületet.
A CIA rámutatott a Huawei állami kapcsolataira Három kínai állami szervezettől kapott pénzt a távközlési cég a Times brit forrrásai szerint.
Kémkedést tiltó szerződést ajánlott a Huawei Németországnak A gyártó szerződésben kötelezné el magát amellett, hogy nem épít szoftveres behatolásra lehetőséget adó hátsó ajtókat mobil távközlési berendezéseibe. 
A Huawei írásba adná, hogy nem kémkedik Még a halálnál is rosszabb gondolat.
Huawei P30 Pro teszt: itt a kínai leglegleg Eddigi legjobb telefonját készítette el a kínai gyártó, amelynek ugyan vannak gyenge pontjai, ám annak kamerateljesítménye minden negatívumot felülír.

Felért a csúcsra a Samsung 5G-s mobilja, osztoznak a dobogón a Huawei P30 Próval Március elején lett a világ legjobb kamerás mobilja a DxOMark tesztje alapján a Huawei P30 Pro, de úgy tűnik, mostantól osztoznia kell a dobogón.
Pillanatok alatt elkapkodták a Huawei P30 és P30 Pro telefonokat Kínában 10 másodperc alatt elkapkodták egy webshop teljes készletét.
Vitték, mint a cukrot: 10 másodperc alatt elfogyott Kínában a Huawei P30 és P30 Pro Kínában csütörtökön derült ki hivatalosan, mennyibe kerülnek a Huawei új csúcsmobiljai. A vásárlók azonnal rávetették magukat az előrendelhető készülékekre.
Toronyóra lánccal: néhány éve még sci-fi volt a telefon, amit a Huawei most összerakott Különös képet fest a világ legjobb kamerás telefonjainak rangsora: az első két helyen három Huawei mobil is található. A legjobb a március végén bemutatott, azóta piacra is került P30 Pro, amit letes...
A Huawei P30 Prónak van a legjobb kamerája Újabb rangos elismerést zsebelt be a kínai csúcsmobil.
Látványos szervizszolgáltatás a Huawei új üzletében Április 13-án 10 órakor, a HillSide Irodaházban nyitja meg második budapesti élmény alapú üzletét a Huawei.