Egyre aggasztóbb a líbiai helyzet

A polgárháború miatt tömegével indulhatnak el a menekültek az európai partok felé.

2019. április 15. 21:51

A cikk folytatása...Friss hírek
A keddi eső tovább pusztíthatja a Notre-Dame-ot Éppen ezért rohamtempóban próbálják lefedni az épületet.
Amatőr verte ki a snooker-vb első körében Ronnie O'Sullivant A világbajnokságok történetének első amatőr indulója, James Cahill azonnal megállította.
A királynő vendégeként Londonba látogat az amerikai elnök Londonba látogat június elején Donald Trump. Az amerikai elnök állami látogatásra, vagyis hivatalosan II
A Huawei nem tolja el az összehajtható Mate X megjelenését A korábbi terveknek megfelelően, júniusban, 2300 euróért érkezik a Huawei első összehajtható mobilja.
Elképesztő, milyen portrékat fest műkörmökre Anita Kedvenc színészeit festi vendégei körmére.
Újabb veszély leselkedik a Notre Dame-ra: az eső Az építészek attól tartanak, hogy egy heves esőzés újabb károkat okozhat az épületben. 

Top hírek:
Van valami böhöm és csillogó dolog Japánban, ami most Guinness-rekordot döntött
Arany fürdőkád lett Guinness-rekorder Elkészült a világ legnagyobb súlyú arany fürdőkádja.
Szijjártó: Juncker európai vezetőként megbukott A külügyminiszter megbukott vezetőnek nevezte Junckert.
20 milliós csalásért 300 ezres büntetést szabtak ki egy kis párt vezetőjére 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtott le rá a törvény.
15 éves Rómeó és Júlia musical az Arénában! Szereposztás és jegyek itt 2019. szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható a Rómeó és Júlia musical. A nagysikerű darabra már árulják a jegyeket. ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA! Ha nem akarsz lemaradni a musical szereposztásáról, akkor kövess minket a Facebookon, hiszen folyamatosan beszámolunk majd a fejleményekről.
Leninre emlékeztek Moszkvában