Notre-Dame: sorsdöntő lehet a következő egy-másfél óra a tűzoltósági szóvivő szerint

A székesegyház szóvivője szerint semmi sem fog megmaradni a födemből.

2019. április 15. 21:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az első képek a lángoló katedrálisról - GALÉRIA Képeken az égő Notre Dame.

Friss hírek
Jégtömbön utazott 700 kilométert a jegesmegve Az állat Oroszország távol-keleti részéből kóborolt el 700 kilométernyire. Kamcsatkán vették észre az ott élők, ahol nagy riadalmat keltett
Alaposan felkavarta a 72 órás munkahét terve a tech szektort A Microsoft dolgozói szolidarásak kínai kollégáikkal.
A sznúker Lionel Messijét egy amatőr győzte le A világbajnokság első fordulójában Ronnie O'Sullivan megdöbbentő vereséget szenvedett.
Marcsa néni: egy évszázad, három magyar állampolgárság Tóth László Magyarország csíkszeredai főkonzulja és Ferencz Tibor Csíkszépvíz polgármestere köszöntötte otthonában az ezen a napon százéves Geréd Margitot az erdélyi Csíkszépvízhez tartozó Csíkborzsován 2019
Ezt a számot azonnal csekkold az autódon: az életed múlhat rajta Te tudod mi az a DOT szám és hogy hol találod?...
28 évig volt kómában az asszony Valóságos csoda történt egy most 60 éves szaúdi nővel. Munira Abdulla még 28 évvel ezelőtt, egészen pontosan 1991-ben szenvedett súlyos balesetet. Egy buszon utazott a mindössze négyéves kisfiával, akit magához ölelt, hogy megóvja, amikor egy másik jármű beléjük csapódott. A gyermeke karcolásokkal megúszta, ő azonban komoly fejsérülést szenvedett.

Ismét felmászott egy felhőkarcolóra a francia pókember - VIDEÓ A Notre Dame megmentésére gyűjt.

Top hírek:
Van valami böhöm és csillogó dolog Japánban, ami most Guinness-rekordot döntött
Arany fürdőkád lett Guinness-rekorder Elkészült a világ legnagyobb súlyú arany fürdőkádja.
Szijjártó: Juncker európai vezetőként megbukott A külügyminiszter megbukott vezetőnek nevezte Junckert.
20 milliós csalásért 300 ezres büntetést szabtak ki egy kis párt vezetőjére 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtott le rá a törvény.
15 éves Rómeó és Júlia musical az Arénában! Szereposztás és jegyek itt 2019. szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható a Rómeó és Júlia musical. A nagysikerű darabra már árulják a jegyeket. ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA! Ha nem akarsz lemaradni a musical szereposztásáról, akkor kövess minket a Facebookon, hiszen folyamatosan beszámolunk majd a fejleményekről.
Legalább huszonöten meghaltak egy bolíviai buszbalesetben Az Andok oldalába vájt úton próbált előzni a busz, de karambolozott és a szurdokba zuhant.