Bonyolódik az ellenzéki csata a fővárosban

Karácsony Gergely az MSZPPárbeszéd főpolgármester-jelöltje elvetette, mégis lehetne ellenzéki előválasztás a kerületekben is.

2019. április 15. 22:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nem indult zökkenőmentesen Karácsony Gergely kampányindítója A rendezvény vendégeit Karácsony egyenlő parkolási maffia feliratokkal várták Puzsér Róbert aktivistái.

Ismét felelősségvállalásra szólították fel Karácsony Gergelyt Karácsony Gergely nem tartja magát felelősnek a parkolási botrányért.
Ungár Péter: Karácsony Gergely ultimátumot adott Az LMP-s képviselő szerint aki ezt nem fogadta el, azt árulónak kiáltották ki. 
Karácsony a felelős a botrányért Újabb parkolási trükközésre készült Karácsony Gergely. Erről az Origo írt. A zuglói polgármester ugyanis igyekszik újra megnyeretni a parkolási közbeszerzést azzal a céggel, amelyik több százmilliós v...
Fidesz: Karácsony Gergely a felelős a zuglói parkolási botrányért Karácsony Gergely a felelős a zuglói parkolási botrányért - mondta Jelen Tamás, a Fidesz zuglói választókerületi elnöke kedden Budapesten
Karácsony Gergely: Bármit kinézek a Fideszből Szerinte Tarlós István szorong, ezért menekül a valódi vita elől.

Bemutatjuk a bevándorláspárti politikusokat: Karácsony Gergely A bevándorláspárti politikai szélkakas.
'Karácsony Gergely hazudik' A fővárosi kerületek közül egyedül Zuglóban veszteséges a parkolási rendszer. Ez milliárdos nagyságrendű kárt okoz a kerületnek. Kocsis Máté szerint nemhogy a parkolási rendszer üzemeltetéséből nincs ...
Gulyás Gergely: Politikai ámokfutás a zuglói parkolási ügy A Fidesz szerint Karácsony Gergely négy és fél év alatt tönkretette a kerületet.
Karácsony válasza a vizsgálóbizottságra: a Fidesz-többség hozta a döntést Vizsgálóbizottságot alakítana a Fidesz, hogy kiderüljön, ki a felelős a zuglói parkolómutyiért. Karácsony Gergely szerint a felelős maga a helyi Fidesz.
Tarlós: Sorra követ el súlyos politikai hibákat Karácsony Gergely A főpolgármester a Magyar Nemzetnek adott interjút.
Tarlós: Karácsony Gergely alkalmatlan Karácsony Gergelynek, az MSZP-Párbeszéd közös főpolgármester-jelöltjének zuglói parkolási ügye még a kerületi vezetői alkalmasságát is megkérdőjelezi. Erről beszélt Tarlós István főpolgármester, aki s...