Minden napra Dáridó - 46. rész

Megannyi szórakoztató sláger közül Galambos Lajcsi a személyes kedvenceiből válogat, és teljesíti a nézők kívánságait is - a Zenebutik ...

2019. április 15. 23:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Galambos Lajcsi: Jimmy teljesen beleesett Gregor Bernadettbe Bár Zámbó Jimmy a sírba vitte, Gregor Bernadett pedig örök némaságot fogadott a téma kapcsán, szenvedélyes románcukról csak az nem tudott, aki nem akart. Csókolózós képek, szerelmes üzenetek láttak na...

Friss hírek
Atombiztos a Paksi erőmű Gyakorlatilag nulla az esély a Paksi Atomerőműben egy csernobilihez hasonló katasztrófához. A Bors közelről láthatta a 4-es reaktort.
Kígyók terrorizáltak egy baranyai családot Az öt állat a kánikula elől menekült a padlásra, majd átfúrták a plafont és onnan szemeztek a háziakkal. Az egyik kutyát annyira megmarták, hogy majdnem lebénult.
Így tedd betörőbiztossá az otthonodat nyáron: a rendőrség tanácsai A rendőrség tippjei segítenek, hogy a lehető leghatékonyabban védekezz a betörés ellen.
Nyaralás Horvátországban  Pokol lesz lejutni a tengerpartra Hat óra alatt, ha nem jön közbe semmi, simán eljuthatunk a horvát tengerpartra. De nem idén: dugókra, lezárásokra, hosszú várakozásra kell számítani, és rengeteg kamionra.
Fél évig titkolta a szakítást A magyar tévés 14 év után lett egyedülálló Gaál Noémi fél évvel a szakítás után pozitívan tekint a jövőbe.
Fokhagymás, joghurtos csirkemell ropogós bundában: tepsiben, olajban is megsütheted Csak egy kis változtatás, mégis igazán különleges lesz a végeredmény. A húst a joghurtos pác még omlósabbá teszi.

Életbiztosítás-függő lett Galambos Lajcsi Galambos Lajcsi intő jelnek tekintette Sas József thaiföldi rosszullétét, amit az ő két héttel ezelőtti gyengélkedése csak még tovább tetőzött. A trombitás azóta életbiztosítás-függő lett, hisz szerin...

Top hírek:
Másképp hatnak a nőkre a gyógyszerek, mint a férfiakra: Ez az oka Durva, melyik nemnél hatnak kevésbé.
Magas, levegős, olajos piskóta citrommal és áfonyával: könnyed nyári finomság Az olajos piskóta egyáltalán nem fojtós, és jobban megtartja a formáját, mint a hagyományos.
9 meseszép magyar hely, amit gyógyítónak tartanak: jótékonyan hatnak testre és lélekre Különleges energiájuk serkenti a szervezet öngyógyító folyamatait.
Segíthet megelőzni az asztmát, ha a kinti cipőt beviszed a lakásba Gyerekek esetében jó megelőző módszer lehet.
Blac Chyna saját tévéműsorában támadt az anyjára A stábtagoknak kellet lefogniuk Rob Kardashian exét, hogy ne verje össze a saját anyját.
Csak csajozni akart, ezért lépett be a színjátszókörbe napjaink egyik legismertebb színésze A csinos nők miatt lett színész Michael Caine. A kétszeres Oscar-díjas 86 éves színész állítja: annak köszönheti a mesés karrierjét, hogy mindig is a szép nőkön tartotta a szemét. Fiatalon sokat mászkáltunk klubokba, ott figyeltem fel egy csapat szép lányra. Együtt elvonultak valahová. Kiderült, színjátszókör tagjai voltak.