Sikerült elapasztani a dzsihadisták pénzügyi forrásait

Az Egyesült Államok vezette nemzetközi terrorellenes koalíció szerint sikerült jelentős eredményeket értek el az Iszlám Állam dzsihadista szervezet pénzügyi forrásainak felszámolására irányuló küzdelemben.

2019. április 17. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Amerika budapesti nagykövetét fogadta Varga Mihály Magyarország és az Egyesült Államok kapcsolatai a gazdaság és a pénzügyek területén is jobban teljesítenek emelte ki Varga Mihály, miután hivatalában fogadta David B. Cornsteint, az USA budapesti nag...

A Barry hurrikán trópusi viharrá enyhült A Barry hurrikán ugyan trópusi viharrá enyhült, de egyre nagyobb károkat okoz az Egyesült Államok déli tagállamaiban.
Újabb terrortámadásra készülhet az Iszlám Állam Európában Egy amerikai kutatóintézet szerint a következő merényletsorozat véresebb lehet még a 2015-ös párizsi terrortámadásnál is.
Az Iszlám Állam hét tádzsikisztáni tagját ítélték el Oroszországban A terrorszervezet tagjai egy vonatot akartak kisiklatni.
'Azonosak a céljaink az USA-val'  Azonos értékeket véd a magyar és az amerikai nemzet is, ezért ma kiválóak a két ország közötti kapcsolatok. Erről beszélt Orbán Viktor az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének fogadásán te...
Orbán Viktor: Magyarország és az Egyesült Államok ma ugyanazokat az értékeket támogatja és védi Kölcsönös a tisztelet egymás hazafias álláspontja iránt.

Donald Trump jól nekiment Theresa Maynek Ahogyan az várható volt, Donald Trump nem hagyta szó nélkül, hogy a hétvégén kiszivárgott: a brit nagykövet lesújtó véleménnyel van az Egyesült Államok kormányzatáról és ezt a Londonnak írt...
Az Egyesült Államok 2-0-ra verte Hollandiát a női futball-világbajnokság lyoni döntőjében
Az Iszlám Állam robbantott Afganisztánban, ketten meghaltak Egy síita mecsetben robbantottak, áldozataik imádsághoz készülő emberek voltak. Több tucatnyian megsérültek. (Külföld)
Németországban csak öt év jár azért, ha az Iszlám Állam tagja voltál Öt évet kapott a gyermekeit az Iszlám Államért magukra hagyó német nő.
Dobrev Klára eltökélt a terve mellett Az erős és egységes Európai Unió megteremtését, majd az európai egyesült államok megvalósítását említette legfontosabb céljai között Dobrev Klára, akit alelnöknek választott az Európai Parlament.
NCIS: Los Angeles - IX. évad 3. rész A csapat feladata, hogy kivizsgáljanak egy újabb gyilkosságot. Az Egyesült Államok haditengerészetének hadnagyát érte támadás, feltehetőleg titkos információk kiszolgáltatása miatt. Hetty továbbra sem...