Farage pártja a legnépszerűbb az Egyesült Királyságban

A Brexit Párt szűk egy hét alatt 12 százalékponttal növelte a támogatottságát.

2019. április 18. 10:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Befutott a Mate 20 X 5G Véletlenül se keverje össze senki a modellfrissítést a Mate X 5G-vel, bár az Egyesült Királyságban az is bemutatkozott.

Még a nyári szünet előtt ki akar lépni az Európai Unióból az Egyesült Királyság A brit EP-szavazást jövő csütörtökön tartják.
Erősebb és egységesebb Európai Uniót ígérnek a tagországok Egy erősebb és egységesebb Európai Unió megteremtéséről fogadtak el a jövő nemzedékeknek szóló tízpontos kötelezettségvállalást csütörtöki nagyszebeni találkozójukon az Egyesült Királyság kilépése...
Az ország, amely annyira készpénzmentes, hogy már visszakészpénzesíti a kormánya 10 évvel ezelőtt még a fizetések 63 százaléka zajlott készpénzben a briteknél, ma már csak a tranzakciók 34 százaléka, és ez is gyorsan csökken. Az Egyesült Királyság könnyen készpénzmentes...
Nők kezébe kerültek Európa leghatalmasabb hadseregei A napokban kinevezte első női védelmi miniszterét az Egyesült Királyság Penny Mordaunt személyében, aki ezentúl évi 47 milliárd dollárnak megfelelő összeg elköltését felügyeli. Vele együtt jelenleg...
Európai körútra indul Mike Pompeo amerikai külügyminiszter Tárgyalásokat folytat Finnországban, Németországban, az Egyesült Királyságban és Grönlandon is.

A Days Gone jobban nyitott, mint a Mortal Kombat 11 Az Egyesült Királyság játékosai nem rettentek el a Sony új játékától.
Visszakövetelik a műanyag szívószálakat a McDonald's vendégei Az Egyesült Királyságban és Írországban a papír szívószálak terjesztése még az idén befejeződik.
Nagyon hasznos funkcióval bővült a Google Maps, de nem örülhet neki mindenki Egyelőre csak Amerikában és az Egyesült Királyságban vezette be a Google a Térképek szolgáltatásába azt az új funkciót, amivel az elektromos autóval utazók járnak nagyon jól.
Rekord meleg volt húsvétkor az Egyesült Királyságban A minihőhullám azonban nem hosszú életű.
Így áll most az Egyesült Királyság a kilépési folyamatban Október végéig tulajdonképpen bármikor kiléphet az Egyesült Királyság az Európai Unióból.
Bekeményített a Facebook: sorra törli a brit szélsőjobbosokat az oldalról Tucatnyi oldalt és személyt törölt a Facebook a platformról, ezzel vágva vissza a gyűlöletbeszéd terjedését az Egyesült Királyságban.