Cuki nyuszifülek a körmökre: egyszerűbb elkészíteni, mint gondolnád

Varázsolj húsvéti hangulatot a körmeidre is!

2019. április 18. 10:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Kettős személyiségéről vallott Keresztes Ildikó Keresztes Ildikó a látszat ellenére érzékeny és sérülékeny személyiség.
Extra nőies nyári ruhák, amikhez nem árt néhány plusz kiló: homokóra alakot varázsolnak Lenge és csinos, nyári ruhákat mutatunk, melyek remekül mutatnak a telt idomokon.
Miután 27 milliárd forinttal gazdagodott az exe, Cicciolina posztolt róla egyet Volna miből támogatnia a 64 éves művésznek a Cicciolinától született gyerekét, de az egykori parlamenti képviselőnő szerint mégsem tesz így.
Katalin hercegné rózsaszínben tündökölt - Az egyik kedvenc ruháját viselte újra A királynő kertipartiján vendégeskedett a hercegné.
Loic Nego mindent vitt
Újabb játszótér épült fogyatékos és egészséges gyerekek számára Miskolcon A fogyatékossággal élő és ép gyermekek közös időtöltését lehetővé tevő játszóteret avattak fel, hatalmas támogatással.

Top hírek:
Melyik keresztnév jelenti, hogy medvebocs? Gyermeked neve is lehet Minden keresztnévnek van valamilyen különleges jelentése. Tudod, melyiknek micsoda?
Csődeljárás elé néz Jamie Oliver étteremhálózata Csődeljárás elé néz az egyik legnépszerűbb, televíziós műsorairól világszerte is ismert brit sztárséf, Jamie Oliver étteremhálózata és az egyik legnagyobb brit acélipari vállalat, a British Steel. A két cég nem kis részben a brit EU-tagság megszűnésével (Brexit) járó bizonytalanságokat tartja felelősnek a pénzügyi nehézségekért.
400 °C-os láva ömlött a városra, 1700 évre konzerválta Herculaneumot A csaknem 2000 éve lakatlan szellemváros ma is jó állapotban van.
Csúnya szakítás: a Trónok harca szerelmespárja nem volt hajlandó együtt forgatni Lena Headey és Jerome Flynn látni sem akarják egymást a szakítás óta.
Így változik meg a testbeszéd, ha elmúlt a szerelem - 9 mozdulat, ami a szakítást jelzi előre A másik mozdulatai könnyen elárulják, ha meggyengültek vagy elmúltak az érzései: a testbeszédszakértők szerint ezek utalnak a közelgő szakításra.
Szemétből gyúrta élővé a Birodalmi lépegetőt István Tévéalkatrészekből, kartonból, kidobott diszkógömbből rakja össze hihetetlen pontosságú Star Wars-makettjeit István. Némelyiket másfél év alatt.