Putyinnal találkozik Oroszországban az észak-koreai diktátor

Április második felében Oroszországba látogat Kim Dzsong Un észak-koreai vezető, és találkozik Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. A találkozóról beszámoló Kreml-sajtószolgálat nem közölte sem a tárgyaláson pontos dátumát, sem pedig annak a helyszínét.

2019. április 18. 13:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Aggasztóan terjed az AIDS Oroszországban Csak tavaly 100 ezer új fertőzöttet regisztráltak, összesen már legalább egymillióan hordozzák a vírust. (Külföld)

Oroszország kiadta az ukrán politikai elítéltet, aki elnöki kegyelemben részesült Volodimir Zelenszkij kegyelmet adott egy Oroszországból kiadott ukrán politikai elítéltnek.
Új ipari kapcsolatok jöhetnek létre Oroszországgal Újabb ipari kapcsolatok jöhetnek létre Oroszországgal, amelyek elősegíthetik, hogy Magyarország és Oroszország közös infrastruktúra-beruházásokat hozzon létre az egészségipar és a gépgyártás területén...
Ciklon hidegfrontja húzódik a Balkánon Oroszország európai részén több középpontú ciklonrendszer helyezkedik el, ami változékonnyá teszi a térség időjárását
Az Európai Unió fenntartja az Oroszország elleni szankciókat A szankciók politikája az utolsó civilizált eszköz a béke elérése érdekében mondta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök.
Nő a HIV-fertőzöttek száma Oroszországban Egyre nagyobb a heteroszexuálisok és az idősebbek aránya.

NATO-főtitkár: az idő lassan elfogy A nukleáris eszközök felszámolásáról szóló szerződést egyoldalúan Oroszország fenyegeti jelentette ki a NATO főtitkára Brüsszelben, a NATO-Oroszország Tanács ülése után. Jens Stoltenberg elmondta, ho...
Kisit jopbban viszik az oroszok az autókat Oroszországban lassult az új autók eladásának a csökkenése.
Moszkva kész a párbeszédre az EU új vezetésével Oroszország kész az egyenrangú párbeszédre az Európai Unió új vezetésével – jelentette be szerdán Alekszandr Pankin orosz külügyminiszter-helyettes
Oroszország is a női kosár EB negyeddöntőjében Óriási csata folyt a pályán.
Svédország légvédelmi rakétarendszer telepítésével válaszol a növekvő orosz fenyegetésre Az Oroszország és a nyugati szövetségesek közti feszültség növekedése miatt Svédország új légvédelmi rakétarendszert telepített a balti-tengeri Gotland szigetére.
Oroszország megegyezett Szaúd-Arábiával az olajpaktum meghosszabbításáról A többször meghosszabbított egyezség tavaly júliusig volt érvényben.