Levágott sertések agyában újraraélesztették a sejtaktivitást

A technológia fejlődésével a betegek esélyt kaphatnak agyuk újraélesztésére ahelyett, hogy szervdonorokká válnának.

2019. április 18. 14:17

A cikk folytatása...Friss hírek
Késsel és bárddal esett egymásnak két férfi Győrben A kiérkező rendőrök vetettek véget a balhénak.
Niki Lauda szobránál jártunk a Hungaroringen Parc Fermé: Niki Lauda szobránál jártunk a Hungaroringen
Terrorcselekményt akadályoztak meg Oroszországban Tűzharcban végeztek a terroristákkal.
ÁSZ-elnök: bejött a gazdaságfehérítés, van lehetőség az adócsökkentésre Domokos László szerint a munkára rakódó közterhekből lehetne faragni, de a fogyasztási típusú adók mérséklésétől óva intene.
Megnyerte az ellenzéki kampányhajrát a DK A szakértő szerint Gyurcsány Ferencnek nagyon fontos lenne, hogy megnyerje az ellenzéki versenyt.
“Amikor a műtét után tolókocsiban ültem, azt hittem, mindennek vége” Triscsuk Krisztina nagyon nehéz időszakon van túl.

Top hírek:
Erődemonstrációnak kevés volt Toroczkai tüntetése, de a hangulat utána is feszült volt Kevesebb, mint 500 ember ment el a törökszentmiklósi tüntetésre, ahová több ellentüntető csoport is érkezett. A tüntetésnek fél 9-kor lett vége, a tüntetők nagy része együtt hagyta el a helyszínt, a romák lakta részt egy időre lezárta a rendőrség. Elterjedt, hogy néhány tüntető mégis a helyszínre megy, a hangulat fél 10 fele nyugodott meg.
7 százalékkal drágultak a budapesti albérletek Budapesten 160 ezer forint az átlagos bérleti díj május közepén.
Egy köpés mutatta meg, milyen most az izraelilengyel viszony Lefelé haladó spirálba kerültek a lengyelizraeli kapcsolatok, a legújabb botrány amiatt robbant ki, hogy egy 65 éves izraeli polgár leköpte Lengyelország Izraelben akkreditált nagykövetét. A két ország közti vita évek óta tart, az alaphangot a 2018-ban életbe lépett lengyel holokauszttörvény határozza meg, és az utóbbi hetek varsói nacionalista tüntetései árnyalják.
Egy áldozat özvegye 276 millió dollárra perli a Boeinget A kereset szerint a repülőgépgyártó nem ismertette rendesen a 737 MAX 8 szoftvereit.
Ismét tudja fogadni a Mol, újra jön az olaj a Barátság vezetéken A Mol újra kész fogadni a kőolajat.
Egy fotós csaj száz menekült férfival a susnyásban A 2015-ös menekültválság és a folyamatos készenlét néha ijesztő, máskor abszurd helyzeteket produkált a határon. Íme néhány.