Kalapáccsal verte szét a százmilliós luxuslakást a vevő, mert nem hozta a luxuselvárásokat

A több mint 120 millió forintot érő malajziai lakásban történt pusztításról videókat is készített.

2019. április 18. 14:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Súlyos összecsapásokat hozott az éjjel Indonéziában A választáson vesztes Subianto tábornok támogatói mentek utcára, több tízezer rendőrrel csaptak össze. A helyi sajtó szerint halálos áldozatok is lehetnek.
Kertekké alakítanak egy bezárt ausztrál bányát Az angliai Eden Project mintájára új életet lehelnek a helyi közösségbe, 300 új munkahelyet teremtve.
Őrült összeget fizetnének a portugál futballzseniért Az MU 105 millió eurót adna Joo Felixért, de fél Európa a 19 éves C.Ronaldo-utód aláírását szeretné.
Rendőrségi helikopterrel forgatott kampányvideót egy lengyel kormánypárti képviselő Marek Opioła ugyanakkor a rendőrségnek mást mondott, hogy miért kell neki a helikopter.
Kettős személyiségéről vallott Keresztes Ildikó Keresztes Ildikó a látszat ellenére érzékeny és sérülékeny személyiség.
Extra nőies nyári ruhák, amikhez nem árt néhány plusz kiló: homokóra alakot varázsolnak Lenge és csinos, nyári ruhákat mutatunk, melyek remekül mutatnak a telt idomokon.

Top hírek:
Erődemonstrációnak kevés volt Toroczkai tüntetése, de a hangulat utána is feszült volt Kevesebb, mint 500 ember ment el a törökszentmiklósi tüntetésre, ahová több ellentüntető csoport is érkezett. A tüntetésnek fél 9-kor lett vége, a tüntetők nagy része együtt hagyta el a helyszínt, a romák lakta részt egy időre lezárta a rendőrség. Elterjedt, hogy néhány tüntető mégis a helyszínre megy, a hangulat fél 10 fele nyugodott meg.
Egy köpés mutatta meg, milyen most az izraelilengyel viszony Lefelé haladó spirálba kerültek a lengyelizraeli kapcsolatok, a legújabb botrány amiatt robbant ki, hogy egy 65 éves izraeli polgár leköpte Lengyelország Izraelben akkreditált nagykövetét. A két ország közti vita évek óta tart, az alaphangot a 2018-ban életbe lépett lengyel holokauszttörvény határozza meg, és az utóbbi hetek varsói nacionalista tüntetései árnyalják.
Egy áldozat özvegye 276 millió dollárra perli a Boeinget A kereset szerint a repülőgépgyártó nem ismertette rendesen a 737 MAX 8 szoftvereit.
Ismét tudja fogadni a Mol, újra jön az olaj a Barátság vezetéken A Mol újra kész fogadni a kőolajat.
Stoiber szerint Kurz meg fog erősödni a következő választásokon A korábbi bajor miniszterelnök szerint a kancellár helyesen jár el.
Egy fotós csaj száz menekült férfival a susnyásban A 2015-ös menekültválság és a folyamatos készenlét néha ijesztő, máskor abszurd helyzeteket produkált a határon. Íme néhány.