Csúsztatásokkal teli hirdetésben alázza riválisait az LMP

A párt azzal népszerűsíti magát, hogy egyedül rá szavazva lehet biztosítani a "zöld" képviseletet Brüsszelben. Az LMP európai parlamentbe jutása ugyanakkor finoman szólva is kétséges, amit pedig a riválisairól állít, az sem túl korrekt.

2019. április 18. 14:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ne terheljük vitákkal a kampányt, mondta az államtikár Bevándorlásról, kettős mércéről beszélt az uniós ügyekért felelős államtitkár Brüsszelben. Takács Szabolcs szerint a magyar jogállamiság rendben van.

Brüsszel még több migránst hozna Európába A dokumentum egésze ellentmondásoktól hemzseg, és nem vesz tudomást a valóságról, a migránsok siralmas elhelyezkedési statisztikáiról, valamint arról, hogy számos európai országban (például Görögors...
Vágó Gábor: "Meg lehet állítani, hogy az EU finanszírozza az orbáni rendszer kiépítését" Az LMP listavezetője, Vágó Gábor szerint nem szabad olyan tagországoknak uniós pénzt adni, amelyek a saját oligarcharendszerüket építik ki úgy, hogy nincs érdemi vizsgálati lehetőség. A döntést azonb...
Visszaállítják a lengyelek a Brüsszel által támadott adót Lengyelország visszaállítja az Európai Bizottság (EB) által 2016-ban megtámadott progresszív kereskedelmi adót az Európai Bíróság csütörtöki döntése nyomán
Orbán: Európában egy liberális maffia működik Reggeli interjújában azt is elismerte, hogy nem Brüsszel támadta meg a családtámogatást, hanem ők kértek vizsgálatot.
Újabb EP-képviselőről derült ki, hogy trükközik a költségtérítésekkel Brüsszeli szállására és kiadásaira vett fel pénzt holott Brüsszelben él.

Weber: Közelebb kell hozni Európát az emberekhez Az EPP listavezetője szerint nem szabad, hogy az állampolgárok azt érezzék, hogy Brüsszelben a fejük fölött dönt.
A kormány kiadta a bizonyítékot a brüsszeli támadásról, amiből kiderül, hogy nincs támadás Úgy tűnik, konszenzus alakult ki Brüsszel és a kormány között, maradhat úgy a babaváró támogatás, ahogy eredetileg tervezték.
Mike Pompeo az iráni fenyegetésről osztott meg információkat a NATO-val Szocsiba menet Brüsszelben is leszállt.
Hollik István szerint márpedig Brüsszel kifogásolta a babaváró támogatást És nem is hagyták jóvá azt.
Farkas Örs: A magyar családokkal szemben alkalmaz kettős mércét Brüsszel Annak ellenére, hogy a néhány hete Magyarországon elfogott Hasszán F-nél is találtak név nélküli bankkártyát.
Orbán Viktor: Magyarország a közép-európai együttműködés erősítésére fordítja az erejét Brüsszelben is olyan vezetőkre, képviselőkre van szükség, akik kiállnak a magyar, a román és a közép-európai érdekek mellett hangsúlyozta Orbán Viktor.