10 éven át összejátszott három nagy elemgyártó a magyar vásárlók kárára

Az Energizer, a Duracell és a Varta gyártója kartellezett, de lecsapott a GVH.

2019. április 18. 15:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

8000 forintért árulják az Energizer új telefonját, amit csak 5 naponta kell tölteni Nem okos, cserébe könnyű és strapabíró mobiltelefont dob piacra az Energizer márka.

Friss hírek
Szolgáltatási díjat akarnak a gyógyászati segédeszközök forgalmazói A Forgalmazók az Egészségért Szövetség elnöke szerint mintegy 1,1 milliárd forintot kellene a gyógyászati segédeszköz-szolgáltatási díj finanszírozására fordítani.
Június 30-án olvadhat be a Konzum az Opusba Jóváhagyta a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága május 21-i végzésével a Konzum Nyrt. cégjegyzékből való törlését a vállalat korábbi kérésére, ami az Opusba való beolvadás folyamatának része. A...
Szerinted hol van a legtöbb okosváros a világon? - Térképen a válasz A világ nagyvárosait gyakran a saját növekedésük teszik élhetetlenné. A túlterhelt úthálózat, a külvárosok terjeszkedése és a luxus melletti mélyszegénység egyaránt gyakori probléma, nem is beszélve...
Erős okot kaptak az autósok a szomorkodásra és az anyázásra Egyszerre emelkedett meg a benzin és a gázolaj ára.
Az erőltetett béremelés káros Magyarországnak Nem csak a német autógyártókat állítja új helyzet elé, hogy a mostani húszas-harmincas generáció másként gondolkodik a közlekedésről, és általában a világról, mint az idősebbek. Lőcsei Tamás, a PwC Magyarország vezérigazgatója szerint tetten érhető az üzleti életben a politikai megosztottság, ami káros, mint ahogy a megalapozatlan bérkövetelések is azok.
Ahol a portfoliómenedzserek szabad kezet kapnak A befektetési alapkezelői szakma is üdvözölné, ha a hazai lakosság körében egyre jobban elterjedne a hosszabb távú befektetési szemlélet, így ugyanis lehetővé válna olyan termékek értékesítése, amelyek a kockázatok jelentősebb emelkedése nélkül termelhetnének tisztes hozamot véli Köves Benedek, a Privátbankár.

Senkinek nem kell a 18 000 mAh-s akkuval szerelt okostelefon Nagy szenzációnak tűnt az Energizer P18K, de a közösségi finanszírozás során csúfosan elbukott.
Csúfos kudarc lett az Energizer 18 000 mAh-s akkumulátorral felszerelt okostelefonjából A márciusban indított Indiegogo-kampányban a célul kitűzött összeg alig 1 százaléka jött össze.

Top hírek:
Ismét tudja fogadni a Mol, újra jön az olaj a Barátság vezetéken A Mol újra kész fogadni a kőolajat.
Öt óra alatt már tízezer otp-s regisztrált az Apple Pay-re (frissítés) Az OTP Bank mintegy 300 ezer ügyfele fizethet mától a mobiljával, ennyien rendelkeznek ugyanis 6-os, vagy annál modernebb verziójú iPhone-készülékkel.
Csak a magyarok harmada akar eurót A Závecz Research által megkérdezettek fele szerint nem kell euró, 13 százalékuk nem tudja.
Repülő autók helyett drónokkal járhatunk munkába - Hamarabb eljön, mint gondolnád Mi az az innováció, amely segíthet tehermentesíteni túlzsúfolt közlekedési hálózatainkat, hogy az utasok hamarabb célba érjenek? A válasz az elektromos, személyszállításra alkalmas drónok. Ami nemrég...
Emelkedik a magyar tőzsde Ázsiában nem volt egyértelmű az irány kedden, a hangulatot azonban javította az amerikai kereskedelmi minisztérium bejelentése, amely szerint az amerikai kereskedelmi tárca 90 napra felfüggesztette a...
OECD: Idén is lassulni fog a magyar növekedés, de jövőre lesz még rosszabb Főleg az infláció jelenthet problémát Magyarországon áll az OECD elemzésében.