Stewart megkérdőjelezi, hogy Hamilton lenne a legjobb

Bár a jelenlegi Formula-1-ben évek óta dominál és halmozza a győzelmeket Lewis Hamilton, ám Jackie Stewart szerint ebben hatalmas szerepe van fantasztikus autójának. A Mercedes segítette ehhez.

2019. április 19. 7:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Button: Hamilton 10 vb-címet is nyerhet, ha nem megy a Ferrarihoz Jenson Button úgy gondolja, korábbi csapattársa komoly hibát követne el, ha valóban a Ferrarihoz szerződne. Győztes istálló vezérpilótája, ahol akár tíz világbajnoki címet is gyűjthetne.

Hamilton: Nem tudom, miért kérdőjelezik meg, elég brit vagyok-e Lewis Hamilton úton-útfélen kijelenti, mennyire szereti a hazáját, ám nagyon sokan nem tartják elég britnek azért, mert nem otthon él, és sok időt tölt az Egyesült Államokban.
Bottas visszavitte a Mercedest az élre Hamilton meg szorosan követte a második szabadedzésen.
Hamilton szerint rosszkor rendezik a Brit Nagydíjat A bajnoki címvédő a sportszerető rajongók miatt szúrt oda a szervezőknek, azokban ő maga is kapott kritikát, mégpedig amiatt, hogy nem képes akkora F1-lázban tartani a rajongókat, mint annak idején Ni...
Hamilton lebukott: ez a 25 éves híresség az új barátnője - Fotók Szülinapra indult, nem indult egyedül.
Horner: Verstappen jobb, mint Hamilton Csapatfőnöke jelenleg a világ legjobb versenyzőjének tartja a Red Bull hollandját, aki érzése szerint azonos technikai feltételekkel az ötszörös világbajnokot is legyőzné.

Világsztárok klubjában a magyar műsorvezető Selena Gomez, Lewis Hamilton vagy éppen Usain Bolt. Világsztárok, akik emberek millióinak mutatnak irányt például a divatban, ezért világmárkák küzdenek a kegyeikért, és mind a hárman ugyanannak a spo...
Tavaly is Hamilton volt az egyik főszereplő Silverstone-ban Parc Fermé: Tavaly is Hamilton volt az egyik főszereplő Silverstone-ban
Schumacher Ferrarija és Hamilton tavalyelőtti Mercedese is végigszáguldott a goodwoodi pályán Parc Fermé: Schumacher Ferrarija és Hamilton tavalyelőtti Mercedese is végigszáguldott a goodwoodi pályán
Telefontársaság nagykövete lett Lewis Hamilton Parc Fermé: Telefontársaság nagykövete lett Lewis Hamilton
Hamilton: Federernek bárki érezheti magát, Lewisnak nem A közönség képtelen úgy azonosulni a Formula-1-es versenyzőkkel, mint egy kosaras vagy teniszező sztárral fejtegette Lewis Hamilton, akit nem érdekel, mennyire ismerik el.
Hamilton arra számít, más pályákon is szenvedni fognak A Mercedes idén először alárendelt szerepet játszott Ausztriában, ennek legfőbb oka a nagy hőség volt. Lewis Hamilton pont emiatt gondolja, idén ez még többször előfordul majd velük.