Te is későn szoktál vacsorázni? Kiadták a figyelmeztetést: ezt jobb, ha tudod!

A késői vacsora és a reggeli kihagyása négy-ötszörösére növeli a halál,...

2019. április 19. 19:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Amerikai agrártermékeket vásárolnának a kínai vállalatok Amerikai beszállítóknál érdeklődtek, illetve bizonyos agrártermékekre vonatkozó vámok alóli mentességet kérelmeztek a kínai hatóságoknál egyes kínai vállalatok - jelentette vasárnap a Hszinhua kínai állami hírügynökség a kormányzat vámügyi bizottságára hivatkozva.
Hetedik hónapja romlanak az üzleti várakozások Júliusban a GKI konjunktúraindexe közel 2,5 éve nem látott szintre esett, mivel az üzleti és a fogyasztói bizalmi index egyaránt csökkent. Az üzleti bizalmi index hét hónapja szinte folyamatosan mérséklődik, és jelenleg 2017 eleji szintjén van - közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt. az MTI-vel.
Veszélyesek lehetnek a kamaszokra a társkereső oldalak Veszélyesek lehetnek a kamaszokra a társkereső oldalak, mert torzíthatják az énképüket - közölte Kalamár Hajnalka klinikai pszichológus vasárnap az M1 aktuális csatornán.
Lemond a brit pénzügyminiszter, ha Boris Johnson lesz a miniszterelnök A brit pénzügyminiszter vasárnap bejelentette, hogy lemond, ha Boris Johnson lesz Nagy-Britannia következő miniszterelnöke.
Marad a kánikula a jövő héten A hidegfront után ismét melegszik az idő a következő napokban. Sok lesz a napsütés, helyenként lehetnek csak záporok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttatott el az MTI-nek.
A Fitch amerikai kamatcsökkentésre számít az év végéig Az általános piaci várakozásokkal ellentétben a Fitch nemzetközi hitelminősítő csupán egy amerikai kamatcsökkentésre számít az év végéig.

Top hírek:
És akkor "elkészült" az 5-ös metró Budapesten Ursula von der Leyen lett az Európai Bizottság elnöke; csúfos kudarcot vallott a bevándorlási különadó; NB III-as és még gyengébb csapatoknak is sorra épülnek új arénák. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
Adósságcsapdába került a világ legnagyobb sörgyártója, mert keveset isznak a fiatalok Úgy látszik, nem jött be a stratégia, a Fed húzhatja ki a bajból az AB InBevet.
Pénzügyi trükközés az osztrák pártoknál: egyik sem jobb a deákné vásznánál A Strache-botrány után a pártfinanszírozás szigorításáról hoztak törvényt az osztrák parlamenti pártok, de továbbra sem engedik közel trükkös ügyleteikhez a számvevőszéket.
Magyarországra jönnek a világ legjobb úszói 2027-ben Elnyertük a vizes világbajnokság rendezési jogát.
A FlixMobility új befektetési körének vezető beruházói a TCV és a Permira A FlixMobility, a FlixBus és a FlixTrain nemzetközi mobilitási szolgáltatók anyacége bejelentette, hogy befejeződött Series-F befektetési köre, amiben a TCV és a Permira voltak a vezető beruházók. Mindkét cég a legnagyobb növekedési tőkealapok közül való, technológiai vállalatokat támogatnak. A cég korábbi befektetője, a HV Holtzbrinck Ventures szintén részt vett a körben egy Európai Beruházási Bankkal közös befektetés révén, így biztosítva helyi tapasztalatot és szaktudást a további üzletfejlesztéshez.
Új ügyvezetője lesz a BMW Group Magyarországnak Augusztus elsejétől Maciej Galant tölti be a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatói tisztségét - közölte a cég az MTI-vel kedden.