Katy Perry új frizurát villantott

És milyen jól áll neki!

2019. április 23. 13:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Katy Perry fürdőruhás képei felrobbantották a netet Nézd meg, mit viselt a tengerparton!

Katy Perry és Orlando Bloom kitűzte az esküvő dátumát Korábban már mindketten voltak házasok, így másodszorra nem lesz hetedhét országra szóló a lagzi.

Friss hírek
Többet puszilgatjuk kutyáinkat, mint a szerelmünket  állítja egy tanulmány És ez csak a kezdet.
Visszafordíthatatlan halláskárosodást is okozhat: így védd a füled a fesztiválszezonban A halláskárosodás első jeleit általában nem maga a beteg, hanem a családtagok és a munkatársak észlelik.
Állatklinika - V. 7. rész Rodeót rendeznek a faluban, mindenki izgatott a program miatt, ám Quirin félti az állatok egészségét. Natasha ráveszi Vogel-t, hogy induljon a rodeón, ám a férfi megfutamodik és kiutat keres.
Mariah Carey: Az első férjem foglya voltam
Így néznek ki a királyi család otthonai belülről Most kiderült!
Így néz ki Marc Almond a Soft Cellből most, a hatvanon túl A Soft Cell utolsó fellépéséről készült film premierjén jelent meg a már 62 éves énekes. Nem biztos, hogy felismertük volna.

Bréking: Kiderültek a részletek Orlando Bloom és Katy Perry esküvőjéről Most te is megtudhatod!
Orlando Bloom összehozta exfeleségét és menyasszonyát - a végeredmény meglepetésszerű Bimbózó barátság vette kezdetét Katy Perry és Miranda Kerr között.
Taylor Swift kibékült Katy Perry-vel, aki szerepel is új, celebekkel teli videójában A You Need To Calm Down videójában egy halom híresség felbukkan Ellen DeGeneres-től Katy Perry-n át Ryan Reynolds-ig.

Top hírek:
Az önbizalom-építés 9 lécsőfoka: ezt tanácsolják a pszichológusok Hogyan lehetsz magabiztosabb kilenc egyszerű lépésben?
Beyoncé villantós estélyiben - Bugyi nélkül viselte az arany ruháját Az oroszlánkirály díszbemutatóján igen merész ruhába bújt Beyoncé.
Kulcsár Edina eltitkolt húgával pózolt Renáta így hasonlít rá Kulcsár Edina és húga, Renáta kísértetiesen hasonlítanak egymásra.
Madárka - 42. rész Selim előre eltervezett szándékkal betör Besime házába, mikor Seyfettin és Kamran elmegy otthonról. Feride-t elrabolja, Necmiye-t pedig meglövi.
Keller megölné Rolandot - Kedd 20.20 Márk szerint Rolandot csak egyetlen módon lehet kiiktatni, mégpedig ha megölik. Gyöngyi megpróbálja jobb belátásra bírni Bandit, Alex pedig minden erejével azon van, hogy meggyőzze Melit, hogy az ő oldalukra álljon.
Anya, lánya, unokája - július 21., vasárnap, 21.00 Ajánló - Szereplők: Jane Fonda, Felicity Huffman, Lindsay Lohan, Dermot Mulroney, Cary Elwes, Hector Elizondo, Garrett Hedlund