Újabb Windows 10 frissítési buktától fél az Intel

Ezért már most kiadta a jövő hónapban megjelenő nagy frissítést támogató vezérlőket, hogy legyen idő a kompatibilitás ellenőrzésére.

2019. április 23. 18:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

8,32 millió neuronig skálázta neuromorfikus projektjét az Intel A Loihi sokadmagában is igen jól működik, és messze van az elméleti határ.

Három új szerverprocesszorral várja a friss EPYC generációt az Intel A vállalat mindegyik modellt 240 wattos TDP fogyasztásra tervezte, így abszolút a teljesítményre vannak kigyúrva.
Nem tudta megverni a Ryzen 7 3800X-et a Core i9-9900KS A többmagos Geekbench-tesztek során az AMD processzora maga mögé utasította az Intel Core i9-9900KS-t.
Biztonsági rést találtak az Intel SSD-kben Az adatközpontokba szánt SSD-k mellett Intel szoftverben is találtak hibákat.
Jó hírek a PC-piacról Váratlanul közel 5 százalékkal nőttek a darabszám szerinti PC-eladások a második negyedévben a Windows 7-ről való áttérésnek és az Intel-processzorok nagyobb számának köszönhetően.
Kiszivárgott az Intel közelgő Comet Lake processzorcsaládja A kínálat alját egy 4-magos, 129 dolláros CPU jelentheti majd az új szériában.

Egyesíti az EMIB és a Foveros előnyeit az Intel A Co-EMIB, illetve az ODI lehet a vállalat belépője a nagy teljesítményű chiplet dizájnok világába.
A tesztek döntő többségében az Intel előtt az új Ryzen Tegnap piacra kerültek a harmadik generációs asztali Ryzen sorozat első tagjai. Az AMD korábbi ígéretének megfelelően első körben egy tizenkétmagos, illetve két-két nyolc- és hatmagos processzor jelen...
A jövőben forrasztva lesz a kupak bizonyos Intel processzorok esetében? Információink szerint a P0-s steppinget érintené a változás, így érdemes fokozottan vigyázni a kupaktalanítással.
Megérkeztek az Islay Canyon kódnevű Intel NUC-ok Az apró számítógépek 8. generációs Intel Core processzorokkal és AMD Radeon 540X grafikus vezérlővel lettek felszerelve.
Különböző chipekre épülhetnek az új Surface készülékek A Microsoft várhatóan októberben mutatja be az új modelleket, amelyekbe az AMD, az Intel és az ARM processzoraira kerülnek majd.
Az Intel kínai részlege árulkodik az érkező grafikus vezérlőikről Ráadásul teszik ezt a hivatalos Weibo csatornájukon, bár annyira sok részletet azért nem osztottak meg.