Eltakarítja az útból az Ajax a Spurst?

A héten összecsap a világ legjobb védője (Van Dijk) és legjobb csatára (Messi), de előtte az Ajax harmadszor is megpróbálja megtréfálni soros ellenfelét, ezúttal a Tottenhamet.

2019. április 30. 7:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Juve megtette utolsó ajánlatát az Ajax ászának Óriási háború zajlik az aláírásáért.

A PSG fogja vinni De Ligtet? A PSG fogja vinni De Ligtet? hir átigazolás Ajax francia PSG Matthijs De Ligt panucci v, 06/16/2019 - 10:55 A pári...
Újabb markáns vélemény az Ajax sztárjának klubváltásáról Holland ikon fejtette ki álláspontját.
Egy korszak vége: 18 év után visszavonult Tony Parker A legendás San Antonio Spurs egykori irányítója 18 év után fejezi be.
Nézzék, hová vezetett minket Pochettino útja! A Spurs-védő Liga- vagy FA-kupára ácsingózott, 90 percre vannak, hogy elvigyék a BL-serleget.
Koeman a Liverpoolnak drukkol A hollandok kapitánya, Ronald Koeman válogatottjával a helyszínen akarta megnézni a BL döntőt, ha bejutott az Ajax. Azért kedvence így is van.

Korosztályos meccsen támadtak az Ajax ultrái a feyenoordos szülőkre Félbeszakadt a holland U19-es csúcsderbi, a csapatokat edző volt klasszisok sem tudták megfékezni az indulatokat.
Real Madrid: Ödegaard az Ajaxban köthet ki Real Madrid: Ödegaard az Ajaxban köthet ki hir átigazolás spanyol Martin Odegaard Real Madrid panucci p, 05/24/2019 - 12:55 ...
Ismét Európa csúcsán a holland utánpótlás Az Ajax tehetségei után a még fiatalabbak is bizonyítottak idén.
Kitalálja, ki volt a leggyorsabb focista a legutóbbi BL-idényben? Annyit segítünk: nem, nem Cristiano Ronaldo és még csak nem is Messi.
Messi megint megpróbálja, talán utoljára 32 éves lesz az argentin zseni, aki szeretne végre nyerni valamit a válogatottal. Kezdődik a Copa America, amelyet most az ősi rivális rendez, és amikor a brazilok rendeztek, mind a négyszer nyertek. ...
Zlatan újabb rekordot döntött A Los Angeles Galaxy csatára lett az MLS legtöbbet kereső játékosa, de tizedannyit sem kap, mint Messi.