Intel: egyelőre marad a processzorhiány

Leghamarabb az idei harmadik negyedév során rendeződhetnek a készletproblémák, ezt maga Bob Swan, az Intel ügyvezetője árulta el.

2019. április 30. 13:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Intel: a túl agresszív innováció miatt késnek a 10 nm-es CPU-k Maga Bob Swan, az Intel ügyvezetője árulta el, hogy azért kellett ilyen sok évet várnunk, már túl agresszív volt a gyártó stratégiája.

Októberben jönnek az új HEDT platformok A DigiTimes információi szerint az Intel és az AMD is az őszt jelölte ki a start szempontjából.
Három új szerverprocesszorral várja a friss EPYC generációt az Intel A vállalat mindegyik modellt 240 wattos TDP fogyasztásra tervezte, így abszolút a teljesítményre vannak kigyúrva.
Nem tudta megverni a Ryzen 7 3800X-et a Core i9-9900KS A többmagos Geekbench-tesztek során az AMD processzora maga mögé utasította az Intel Core i9-9900KS-t.
Biztonsági rést találtak az Intel SSD-kben Az adatközpontokba szánt SSD-k mellett Intel szoftverben is találtak hibákat.
Jó hírek a PC-piacról Váratlanul közel 5 százalékkal nőttek a darabszám szerinti PC-eladások a második negyedévben a Windows 7-ről való áttérésnek és az Intel-processzorok nagyobb számának köszönhetően.

Kiszivárgott az Intel közelgő Comet Lake processzorcsaládja A kínálat alját egy 4-magos, 129 dolláros CPU jelentheti majd az új szériában.
Egyesíti az EMIB és a Foveros előnyeit az Intel A Co-EMIB, illetve az ODI lehet a vállalat belépője a nagy teljesítményű chiplet dizájnok világába.
A tesztek döntő többségében az Intel előtt az új Ryzen Tegnap piacra kerültek a harmadik generációs asztali Ryzen sorozat első tagjai. Az AMD korábbi ígéretének megfelelően első körben egy tizenkétmagos, illetve két-két nyolc- és hatmagos processzor jelen...
A jövőben forrasztva lesz a kupak bizonyos Intel processzorok esetében? Információink szerint a P0-s steppinget érintené a változás, így érdemes fokozottan vigyázni a kupaktalanítással.
Megérkeztek az Islay Canyon kódnevű Intel NUC-ok Az apró számítógépek 8. generációs Intel Core processzorokkal és AMD Radeon 540X grafikus vezérlővel lettek felszerelve.
Különböző chipekre épülhetnek az új Surface készülékek A Microsoft várhatóan októberben mutatja be az új modelleket, amelyekbe az AMD, az Intel és az ARM processzoraira kerülnek majd.