1985 után újra jöhet a Holland Nagydíj az F1-be

Barcelona eshet ki a 2020-as naptárból, akár rekordot jelentő 22 futam is lehet.

2019. április 30. 14:49

A cikk folytatása...Friss hírek
Az éjszakai csípőfájdalom okai Az állandó csípőfájdalom nem csak napközben okoz gondot, sőt: bizonyos betegségek esetén éjszaka erősödnek fel a panaszok, ami a beteg pihenését is ellehetetleníti. Milyen problémák lehetnek ezek, és hogyan kezelhetőek? ...
A nyári műtétek kockázatai A szakemberek többsége úgy véli, hogy egyes sebészeti beavatkozásokat a kellemesebb felépülés érdekében javasolt az őszi, téli hónapokra halasztani. De vajon miért? ...
Ezért lesz hányingerünk az autóban Szörnyen kellemetlen úgy utazni, hogy tudjuk, bármikor ránk törhet a rosszullét. Hiába készülünk nejlonzacskókkal, hiába állítjuk meg a kocsit vagy a buszt rövid időre, stresszesen telnek az órák nemcsak számunkra, hanem az utastársaink számára is,... ...
Impotencia-tárgyalás: bíróság előtt kellett szexelni A történelem során a válás sosem volt egyszerű dolog. A 14. századtól Európa legtöbb országában volt azonban egy olyan kiskapu, amivel leginkább a nőknek kedveztek. ...
Szulák Andrea: Pánikbetegség vezetett Cserháti Zsuzsa halálához Barátnője és pályatársa, Szulák Andrea szerint tizenhat évvel ezelőtt nem ismerték fel orvosai, hogy Cserháti Zsuzsa pánikbeteg. Pedig az énekesnő lelkét felemésztő kórnak is szerepe lehetett tragikusan korai halálában.
Rejtélyes eltűnés Maglódon: Egykori orgazda áll a zsaruk célkeresztjében Kocsilopásokkal kapcsolatos orgazdaság és az azonosítójuk eltüntetése miatt korábban már meggyűlt a baja a törvénnyel a férfinak, akit a luxusautók szerelésével foglalkozó Pintér Gyula eltűnésével kapcsolatban vett őrizetbe a rendőrség.

Egy VR-kör a Ferrarival Zandvoortban A jövőre megrendezendő Holland Nagydíj helyszínén mehetünk végig. A versenygép a halo nélküli 2017-es SF70H.

Top hírek:
Luxemburgba vagy Máltára megy a Fradi, ha továbbjut a BL-ben, Debrecen-Roma lehet az EL-ben Kihúzták a futball-BL második selejtezőkörének lehetséges párosításait. Kedvezőnek tűnik a Fradi számára.
Másodfokú figyelmeztetést adtak ki felhőszakadás miatt több megyére Többfelé várható zivatar, felhőszakadás, esetenként szélrohamok.
Ki nem találod, mi volt Majka foglalkozása, mielőtt híres lett - Az esti műsorban vallotta be Majka a Bezár a bazár! forgatásán mondta el, mivel foglalkozott, mielőtt befutott volna.
Ferihegy nem tudott gépeket fogadni és indítani Bécsbe és Pozsonyba terelték az érkező repülőket.
A Suzuki szerint ők hőségriadóban is egészséges munkakörnyezetet biztosítanak a dolgozóiknak Egy MSZP-s képviselő korábban az esztergomi autógyár kerítéséhez láncolta magát, a dolgozóknak egészségesebb munkakörülményeket követelve.
Törölni kell az Adidas három párhuzamos sávból álló európai uniós védjegyét