Washington aggódik az emberi jogok megsértése miatt Észak-Koreában

Sszázezer ember senyved politikai büntetőtáborokban írta az amerikai külügy.

2019. május 6. 22:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nem bízzák a véletlenre: olyan szoftvert csináltak Észak-Koreában, ami segít terjeszteni az ideológiát A Chongseo névre keresztelt szoftvert egyelőre a párttagok és a munkások használják, de a tervek szerint az egész országra kiterjesztik.

Hawaii Five-0 - 2. évad 10. rész Jenna visszatér Hawaii-ra és felkeresi Steve-et, hogy a segítségét kérje. Azt állítja, hogy megtalálta a vőlegényét Észak-Koreában, ahol a helyi erők tartják fogva a nő által elhibázott akció óta. Miv...
Élet Észak-Koreában – külföldi szemmel Cikkünkben feltárjuk, hogy hogyan kerül valaki Észak-Koreába, mi vesz rá valakit külföldiként, hogy itt éljen, valamint hány külföldi él egy olyan országban, amely a világtól szinte teljesen elzárkózv...
Szabadon engedték az Észak-Koreában őrizetbe vett ausztrál férfit Egyelőre még nem tudni, hogy miért vették őrizetbe. (Külföld)

Morrison: Nincs hír az Észak-Koreában eltűnt ausztrál állampolgárról Az ausztrál kormányfő kijelentette: imádkozott a 29 éves Alek Sigleyért.
A sztálinizmus az AIDS ellen nem véd Észak-Koreában járványszerű méreteket ölt a HIV-fertőzés és az AIDS, már a rezsim sem tagadhat tovább.
Nagyszabású propagandashowt rendeztek Észak-Koreában Főleg a külföldi turistákat akarják lenyűgözni.
Trump írt neki, Kim Dzsongun nagyon boldog Észak-Koreában úgy vélik, az amerikai elnök kiváló levelet írt.
Tízezer ember, fegyveres díszköszöntés várta a kínai elnököt Észak-Koreában 14 év óta először jár a kínai vezető Phenjanban. Hszi-Csin-ping Kim Dzsongunnal tárgyalt.