Időutazás a Mercedesszel az 1939-es Tripoli Nagydíjra

Parc Fermé: Időutazás a Mercedesszel az 1939-es Tripoli Nagydíjra

2019. május 7. 19:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Red Bullnak "minden téren" fejlődnie kell Nagyobb teljesítmény, több leszorítóerő, jobb tapadás - Max Verstappen szerint a Red Bull F1-es autójának minden egyes területen javulnia kell, ha fel akarja venni a kesztyűt a Mercedesszel.

Most végre megtudhatjuk, mire képes a fejlesztett Ferrari-motor A Mercedesszel szembeni folyamatos hátrányát előrehozott fejlesztésekkel igyekezett a Ferrari ledolgozni. Ennek egyik eleme a frissített erőforrás, amit azonban eddig nem lehetett jól lemérni.
Verstappen: Most a Ferrari is elöl lesz Monacóban a Mercedes és a Red Bull is gyorsabbnak bizonyult a vörös autóknál, ám Montrealban fordulhat a kocka. Max Verstappen szerint a Ferrari a Mercedesszel lesz harcban az élen.
Nem büntették a Verstappen-Hamilton koccanást Max Verstappen a győzelemért küzdött, második lett, de dobogóra sem állhatott a Monacói Nagydíjon. A holland mindkét Mercedesszel összeért a futam során, de a másodikat végül nem szankcionálták.
Marko: Még egy másodosztályú F2-es is tarol a Mercedesszel Sosem volt ekkora Mercedes-fölény, mondja a Red Bull tanácsadója a barcelonai teszt alapján. A németeket Monacóban is az élre várja, a Ferrarinak pedig szenvedést jósol.
Mazepin berobbant a Mercedesszel Könnyen lehet, hogy egy hatalmas fiatal tehetséget fedezett fel a Mercedes a szerdai tesztnapon. Az egyenletesnek és gyorsnak mutatkozó Nyikita Mazepin kiváló időt futva lett első.

Teszt: Mazepin is első lett a Mercedesszel Véget ért a második barcelonai tesztnap és ezúttal is a Mercedes bizonyult a leggyorsabbnak: a világbajnok autóba ezúttal a 20 éves Nikita Mazepin pattant be és ő is a mezőny fölé nőtt vele.
Bottas a leggyorsabb az első tesztnapon A Mercedesszel és a Ferrarival is hatalmasat fordult a világ, hiszen már nemcsak a versenyeken, de a barcelonai teszten is maguk mögé utasították az olaszokat az Ezüst Nyilak.
Meglepő: Nyikita Mazepin teszteli a Mercedest A szabályok szerint a címvédő istálló köteles az egyik barcelonai tesztnapot egy újoncnak minősülő pilótának biztosítani. A választás az F2-ben szereplő oroszra esett, aki egy 2017-es Mercedesszel pri...
Kecskemétre tette központját a kétszeres Európa-bajnok versenyző Kiss Norbert EB címet tervez a Mercedesszel.
Grosjean létfontosságú üzenetet adott át ennek a mormotának Parc Fermé: Grosjean létfontosságú üzenetet adott át ennek a mormotának
Tassi Attila fogta magát és elment versenyezni a fuji 24 órásra Parc Fermé: Tassi Attila fogta magát és elment versenyezni a fuji 24 órásra