Ezért nem herceg (még) Archie Harrison

A közeli jövőben még megkaphatja a címet.

2019. május 8. 21:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tüneményes pillanatképek a két hónapos Archie Harrison Mountbatten-Windsor életéből Az első fotó a kis trónörökösről A két napos, fehér pólyába bugyolált újszülöttet születése után két nappal mutatta meg a világnak Meghan és Harry. A

Katalin, Meghan és az összes királyi gyerek ott volt Vilmos és Harry póló meccsén A két hónapos Archie Harrison mondjuk nem izgulta túl.

Friss hírek
Kiderült, mi okozza az autizmust Túlnyomó részben genetikai okai vannak az autizmus kialakulásának - állítja egy új nemzetközi tanulmány. ...
Beyoncé kislánya is énekel az Oroszlánkirályban A díva rajongói csak jót mondanak a hétéves Blue Ivy bemutatkozásáról.
Kettészakad az ország, újra kiadták az időjárási figyelmeztetést A Kárpát-medencén vasárnap egy hidegfront vonul át, így hétfő estig hűvösebb légtömegek érik el az országot - közölte a meteorológiai szolgálat.
"Műtét nélkül a betegek nagy része meghalna" Gyerekként szívsebésznek készült, végül egy számára izgalmasabb terület, az érsebészet mellett tette le a voksát. Húsz éve van már a szakmában, ebből 13 éve érsebészként, és bár a hazai egészségügynek jócskán vannak árnyoldalai, dr. Banga Péter azon... ...
Amerikai agrártermékeket vásárolnának a kínai vállalatok Amerikai beszállítóknál érdeklődtek, illetve bizonyos agrártermékekre vonatkozó vámok alóli mentességet kérelmeztek a kínai hatóságoknál egyes kínai vállalatok - jelentette vasárnap a Hszinhua kínai állami hírügynökség a kormányzat vámügyi bizottságára hivatkozva.
Hacacáré - 28. rész Fokozzuk a hangulatot, mert a szórakoztatás nem áll le. Népszerű és már elfeledett dallamokkal és slágerekkel is gazdagított zenés hacacáré a Zenebutik...

Diana hercegnéről is megemlékeztek Archie Harrison keresztelőjén Július 6-án megkeresztelték Archie Harrisont, vagyis Meghan hercegné és Harry herceg gyerekét. A ceremónia zártkörű volt, és a hercegi pár a
Gyönyörű képet osztottak meg Meghanékról Archie Harrison keresztelője után Július 6-án megvolt a kis Archie Harrison keresztelője, ennek apropóján készült pár családi kép.

Top hírek:
Rendben zajlik a parlamenti választás Ukrajnában Újabb tűzszünet lépett életbe vasárnapra virradóraa fegyveres konfliktus sújtotta Donyec-medencében.
A pacifista alkotmány módosítása is tétje a japán választásoknak Az előrejelzések szerint Abe Sindzó miniszterelnök kormányzó Liberális Demokrata Pártja legalább egyszerű többséget szerez.
Éjjel-nappal, 5 másodpercen belül megérkezik az átutalt pénz az új banki rendszerben A bankszámlaszámok össze lesznek kötve a mobilszámokkal, az e-mail címekkel és az adószámokkal.
A pénzügyminiszter nem akar együtt dolgozni Johnsonnal A brit pénzügyminiszter vasárnap bejelentette, hogy lemond, ha Boris Johnson lesz Nagy-Britannia következő miniszterelnöke.
Két századmásodpercen múlt Késely világbajnoki bronzérme, Hosszú nagy fölénnyel döntős De Késely Ajna így is országos csúcsot úszott 400 méteren. A férfi gyorsváltó hetedik lett. Elkezdődtek az úszódöntők.
Megszűnt a forgalomkorlátozás az M7-es autópályán Zavartalanul halad a forgalom Szabadbattyán külterületén, a főváros irányába vezető oldalon.