Ezért nem herceg (még) Archie Harrison

A közeli jövőben még megkaphatja a címet.

2019. május 8. 21:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nyilvánosságra hozták Harry hercegék gyermekének születési anyakönyvi kivonatát Május hatodikán, a hajnali órákban született meg Meghan Markle és Harry herceg első gyermeke. A kisfiú - akit két nappal később mutattak be - az Archie Harrison Mountbatten-Windsor nevet kapta, szület...

Meghan hercegné exférje újra megházasodott Öt nappal azután, hogy megszületett Archie Harrison.

Friss hírek
Egy köpés mutatta meg, milyen most az izraeli-lengyel viszony Lefelé haladó spirálba kerültek a lengyel-izraeli kapcsolatok, a legújabb botrány a miatt robbant ki, hogy egy 65 éves izraeli polgár leköpte Lengyelország Izraelben akkreditált nagykövetét. A két ország közti vita évek óta tart, az alaphangot a 201-ban életbe lépett lengyel holokauszt törvény határozza meg, és az utóbbi hetek varsói nacionalista tüntetései árnyalják.
Mi történik akkor, ha ráraknak egy kamerát a szusis futószalagra?
Kuna Tibor és Berki Krisztián is elismerte a bűnösségét a bíróság előtt az áfacsalási ügyben Az ügyészség Kunára 2 év börtönt kért 5 évre felfüggesztve.
Kiss Péter 16 évesen lett aranyérmes a felnőtt para kajak-Eb-n A magyar válogatott két negyedik és egy ötödik helyet szerzett még Poznanban a nyitónapon.
Fontos döntést hozott az EU: két év múlva jön a nagy műanyagtilalom A szívószálak mellett a műanyag tányérokat, lufipálcákat és fültisztító pálcikákat is betiltják.
Repülő autók helyett drónokkal járhatunk munkába - Hamarabb eljön, mint gondolnád Mi az az innováció, amely segíthet tehermentesíteni túlzsúfolt közlekedési hálózatainkat, hogy az utasok hamarabb célba érjenek? A válasz az elektromos, személyszállításra alkalmas drónok. Ami nemrég...

Már azt is tudhatjuk, kiről kaphatta nevét Archie Harrison Sőt, ha egy kicsit figyelünk, akkor már hét hónappal ezelőtt is tudhattuk volna.
Így néz ki pár év múlva Meghan és Harry gyereke Ha hihetünk a képnek, akkor Archie Harrison Mountbatten-Windsor igazán cuki kisfiú lesz!
Hoppá! György herceg már hónapokkal ezelőtt elárulta, mi lesz Meghan babájának a neve! Szerdán mutatták meg először Meghan hercegné és Harry bébijét, és már azt is megtudhattuk, hogy a picinek az Archie Harrison Mountbatten-Windsor nevet adták. Bár a hercegi pár néhány napja azt mond...

Top hírek:
Kurz kirúgja a szabadságpárti belügyminiszterét, a párt összes minisztere felállt Ezzel vége lehet a közös kormányzásnak.
Washington felfüggesztette a Huawei-korlátozásokat Ezzel időt adnak a vállalatoknak.
7 százalékkal drágultak a budapesti albérletek Budapesten 160 ezer forint az átlagos bérleti díj május közepén.
Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket Parc Fermé: Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket
Terrorcselekmény elkövetése miatt is vádat emeltek a christchurchi merénylő ellen Ez volt a szigetország történetében elkövetett legsúlyosabb tömeggyilkosság.
Meghalt Niki Lauda - A Forma-1-es legenda 70 évesen, családja körében hunyt el Hétfőn elhunyt Niki Lauda, háromszoros világbajnok Forma-1-es pilóta.