Bakik tömkelege tarkította Meghan Markle és Harry herceg kisfiának érkezését

Foghatták a fejüket a királyi család sajtósai, a kis Archie érkezését ugyanis PR-bakik kísérték.

2019. május 9. 17:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Diana volt titkára szerint Meghan Markle borzasztóan viselkedik Már megint Harry herceg feleségét támadja valaki.

Meghan Markle-t szétalázták a rajongók, érdemes ezzel kapcsolatban tisztázni valamit Miért gonoszkodunk olyannal, és ítélkezünk olyan felett, akit nem is ismerünk?
Kigyulladt a londoni stúdió, ahol a Harry Pottereket forgatták Tizenöt tűzoltóautóval vonultak ki a tűz megfékezésére.
Katalin, Meghan és az összes királyi gyerek ott volt Vilmos és Harry póló meccsén A két hónapos Archie Harrison mondjuk nem izgulta túl.
A trónörökösnek hála az Archie a legnépszerűbb név idén újszülötteknél Már korábban is felívelőben volt, de Harry és Meghan megdobta a népszerűségét.
Hiába a titkolózás, kiderülhetett, kik lesznek Meghan Markle fiának a keresztszülei Vajon tényleg rájuk esik a választás?

Titkolják, de valószínűleg ők lettek Meghan és Harry fiának keresztszülei Több opció is van
Ne higgyétek el a Harry Potter sorozatról szóló híreket! Hiába reménykedtek a varázsvilág rajongói, egyelőre be kell érniük az előzményeket bemutató filmekkel.
Meghan Markle csajos kiruccanást tett Sztároktól roskadozott Wimbledon teniszbajnokságának lelátója.
Végre! Meghan Markle megérkezett Wimbledonba és természetesen ő a legvagányabb Serena Williams mérkőzését nem hagyta volna ki
Szerintünk nagyon cuki Meghan és Harry, de mások szerint valami nem stimmel köztük... Harry herceg ignorálja a hercegnét
Harry herceg és Meghan viszonya így változott a baba óta - Különös dologra lettek figyelmesek A hétvégén jelentek meg először kettesben.