Monster Hunter: World - megérkezett Geralt PC-re, holnapra bejelentés várható

Már a Monster Hunter: World PC-s változatában is megküzdhetünk a Leshennel.

2019. május 9. 21:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Újabb előzetest kapott a Monster Hunter World Iceborn A kiegészítő premierje már nincs messze, a megjelenés szeptember 6-án várható Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Fejlesztői naplón a Monster Hunter World: Iceborne Sőt, a 20 perces, virtuális termálfürdőzés mellé még egy új trailer is érkezett, melyben bemutatkozik Glavenus, illetve a vadonatúj selianai bázis a hangulatos, viszont meglehetősen fagyos Hoarfrost R...
Monster Hunter: World - egy újdonságot mindenki megkap Apró változásról van szó, de nagyban megkönnyítheti a játékosok életét, és még csak nem is lesz szükség az Iceborne kiegészítőre.

Kiszivárgott a Monster Hunter film első előzetese A kamerás felvétel a Shanghai International Film Festival eseményén lett rögzítve.
Monster Hunter World: Iceborne - jön a PS4-es béta Jó hírünk van a PlayStation 4-tulajdonosok számára! A hónap vége előtt több lehetőségük is lesz majd ellátogatni a Monster Hunter World legújabb kiegészítőjének fagyos világába egy PlayStation-exkluzí...
Negyedórányi bemutatót kapott a Monster Hunter World: Iceborne Az ősszel érkező kiegészítőben egy teljesen új történeti szálat is kapnak a vásárlók.