Saját nevén védetne le rendezvényeket Rogán Cecília

A jelek szerint a miniszterfeleség egyelőre csak a FitBalance és a Nemzeti Futóverseny márkanevet birtokolja, azt viszont igyekszik kizárólagossá tenni.

2019. május 10. 11:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Saját nevére veszi a nagy sporteseményeket Rogán Cecília Az egyik mögött rögtön komoly állami szereplők sorakoztak fel.

Rogán Cecília lesz az ingyenes tömegrendezvények királynője Budapesten A Papp László Arénát megtöltő fitneszvásár után gyereknapot és gasztrofesztivált is hoz az államilag támogatott FitBalance.
Nemzeti Futóversenyt rendez Rogán Cecília üzleti partnere Már az első évben állami és kormányközeli cégek sorakoztak fel mögötte.
Rogán Cecília tovább terjeszkedik a fitneszbizniszben Többségi tulajdonos lett Sarka Katával az Arénát megtöltő Fitbalance-ben.
Ha mindig tudni akarta, hogyan készült Rogán Cecília óriásplakátja, itt megnézheti
Pont amikor Rogán Cecília lesz a HVG címlapján, a Mahir közölte, többé nem teszi ki az oszlopokra a plakátjaikat A HVG-plakátok az aktuális hatalomtól függetlenül a lap 1979-es alapítása óta hetente kikerültek az utcára. Simicska idején sem volt ezzel gond, de a cég már a Mészáros-birodalom része. Elégtételt ves...

Fókuszban az egészség - Óriási siker volt a 2019-es Fitbalance Rengeteg látogatót vonzott a 2019-ben megújult, ingyenes sport- és életmódexpo.
Babavállalásban segít Bárdosi Ildikó Életmódfesztivállá nőtte ki magát a legismertebb magyar sport- és életmódexpó, a Fitbalance, ahol sportok mellett a divat, az étkezés és a lélek titkai is terítéken lesznek. Bárdosi Ildikó zulinrezisz...
Vágó Piros: Sokkal több időm jut a mozgásra, mióta nem rádiózom - Interjú A közkedvelt rádiós műsorvezető hamarosan a Fitbalance-on tér vissza a közönség elé.
Divatbemutatók és szépségtanácsadás - Csajos programokkal vár a FitBalance! A FitBalance Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód jegyében megrendezett eseménye. A sport mellett a megújult programon a divat és a szépségápolás is előtérbe ...
Edd szépre magad! Marton Adri praktikái a konyhából és azon túl A csinos gasztroműsorvezető a Fitbalance előadójaként elárulja, hogyan tehetünk a szépségünk megőrzéséért a táplálkozásunkkal, és hogyan használhatjuk kedvenc ételinket kozmetikai célokra.
Nem csak a sport számít: Tudj meg többet az egészséges táplálkozásról! A FitBalance Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód jegyében megrendezett rendezvénye. Ezúttal már nemcsak a sport, hanem a kiegyensúlyozott táplálkozás is font...