200 éve nem történt ilyen: veszettség okozta egy ápolónő halálát Norvégiában

A Fülöp-szigeteken kaphatta el a betegséget egy kóbor kiskutyától.

2019. május 10. 14:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Norvégiában tart béketárgyalásokat a venezuelai kormány és az ellenzék Zárt ajtók mögött tanácskoznak.

A CIA figyelmeztetett egy Norvégiában élő arab kormánykritikust, hogy Szaúd-Arábia az életére törhet Gyakran kritizálja a szaúdi trónörököst is.
130 millióért igazolhat játékost a román bajnokságból a Puskás Akadémia A 21 éves Fülöp Lóránd a lehetőséget úgy fogja fel, hogy ezáltal megszerezheti az állampolgárságot, és talán a magyar válogatottnál is felfigyelnek rá.
Fülöp: A gyermekvédelem ügye nem tűr kompromisszumokat Mindent meg kell tenni azért, hogy ha egy fiatalt bármilyen trauma, stresszhelyzet ér, felnőve rendezett életet élhessen hangsúlyozta az államtitkár.
Veszettségben meghalt egy norvég nő, akit kölyökkutya harapott meg Fülöp-szigeteki nyaralásán Veszettségben meghalt egy norvég nő, akit februári Fülöp-szigeteki nyaralásán megharapott egy kóbor kölyökkutya.
Fülöp: A gyermekvédelem a közösség ügye A kormány igyekszik minden támogatást megadni a nevelőszülői hivatást választóknak.

Fülöp Erik: A Mi Hazánk mindenféle migrációt elutasít A Mi Hazánk szigorúan újra alkotná a büntető törvénykönyvet.
Fülöp Attila a Befogadlak programról Jövő év január elsejétől a nevelőszülőknek is elérhetővé válik a gyermekgondozási díj, a gyed - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkóztatásért fe...
Harckocsival jár a falunapra a megszállott fegyvergyűjtő Egy átlagos konyhában dísztányérok és színes naptárak lógnak a falon, Fülöp Attiláéknál azonban fegyverek, töltények és ritka háborús relikviák borítják be a lakást. A bodajki családi házban be...
Hír: Kásler rúgja ki a bukott államtitkárát! Mindent elmond az Orbán-kormány szociális érzékenységéről, hogy egy olyan ember felel a szociális ügyekért, mint Fülöp Attila.
Fülöp: A gyermeknek az a legjobb, ha családban nő fel Az államtitkár szerint nagyon fontos a nevelőszülői hivatás.
Több áldozatot követelt egy földrengés a Fülöp-szigeteken Épületek dőltek össze.