Hajdu Szabolcs: A függetlenség létkérdés, és hajlandó vagyok megfizetni az árát

Két filmjével is eljutott az Oscar előszobájáig, a súlyos témák mindig eléje gurulnak. Családjával szerencsét próbált Amerikában, ahol megtapasztalta, mennyire fontosak a gyökerek. Itthon egy kudarc után fizikai munkát vállalt, mert nem akart kiszolgáltatott lenni. HVG-Portré.

2019. május 12. 20:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ne nyissanak ajtót a rendőrnek! erre biztatják az illegális bevándorlókat Amerikában Az akció egyfajta kísérlet a szakértő szerint.

Ritkán látni olyat, ami Amerikában történt A harmadik helyen végző Toprak Razgatlioglu két nyilatkozatot is adott.
Vészjósló vasárnap: sötét napra ébredhetnek holnap az illegális bevándorlók Ha minden igaz, holnap ezrek ébredhetnek arra Amerikában, hogy az ICE (U.S. Immigration and Customs Enforcement) ügynökei kopogtatnak az ajtón, ugyanis Donald Trump azt ígérte, hogy vasárnap elindulna...
Már Amerikában hódít az egyik legmenőbb európai neobank Ameikában iselindult a német N26 nevű neobank, kezdetben a várólistára feliratkozott 100 ezer ügyfélnek esz elérhető a szolgáltatásuk. A neobankokkal és más új bankpiaci szereplőkkel is kiemelten...
Amerikában folytatódik Rea és Bautista csatája Amerikába látogatnak a WorldSBK és WorldSSP versenyzői.
Micsoda izmok! Alaposan kigyúrta magát az Oscar-díjas színész - fotók! Hamarosan Budapesten élőben is megcsodálhatjuk az izmait.

Angelina Jolie hófehér ruhában tündökölt - Melltartót sem húzott alá Rég láttuk ilyen dögösnek az Oscar-díjas színésznőt.
Matthew McCounaghey filmek - vasárnap 18.55-től Ajánló - Matthew McConaughey vasárnap este kétszer is! Két szuper romantikus film az Oscar-díjas Matthew McConaughey-el, meg Kate Hudson-el és Sarah Jessica Parker-el jövő vasárnap este a TV2-n!
Pókember beelőzte a Toy Storyt a hétvégén A Pókember: Idegenben című szuperhősfilm átvette a kasszasikerlista vezetését a hétvégén Észak-Amerikában.
Rendőrt hívtak egy férfira, miután kiborult, hogy a barátnője rossz szószokat hozott a Mekiből Családon belüli erőszak gyanújával letartóztatták a 30 éves Jesus Oscar Ferrer Jr,.t, mert nekiesett a barátnőjének, miután a nő nem a megfelelő szószokat hozta el a McDonaldsból. A férfi éd...
Minden idők legerősebb keddi bevételét hozta a Pókember 2 Amerikában is bemutatásra került a Pókember: Idegenben.
A csúcsdöntések napja volt a mai Amerikában Szerdán hiába volt rövidített nyitva tartás az Egyesült Államokban, a befektetőket ez sem tántorított el attól, hogy tovább zsákolják a tengerentúli részvényeket, így mindhárom vezető amerikai...