Azzal hekkelte meg a köztévét a Momentum, hogy csinált egy rendes híradót

Váratlanul az orvoshiány, Tiborcz István és Szujó Zoltán is hír lett a köztévében.

2019. május 13. 10:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Kúria is kimondta, nem volt jogsértő a Fidesz-aktivisták aláírásgyűjtése A Momentum Mozgalom fordult a Fővárosi Választási Bizottsághoz.

Cseh Katalin: "Meg akarjuk mutatni, hogy ez nem csak egy kis illiberális fészek" A Momentum Mozgalom szerint jelenleg az uniós pénz a legerősebb fegyver a jogállamot aláásó kormányok ellen, ám a párt szerint nem a támogatások felfüggesztése a megoldás, hanem az, ha ezek a kormány...
Momentum: Szívünkön viseljük a hiteles és közérdekű tájékoztatást A Momentum szívén viseli a hiteles és közérdekű tájékoztatást mondta a Momentum elnökségi tagja.
Közmédia Választási Iroda: ismét hazudik a fake news media a közmédiával kapcsolatban A fake news oldala arról cikkeztek, hogy a közmédia megmásítva közölte a Momentum által benyújtott politikai reklámot.
A Momentum szerint kompenzálni kell azokat, akik nem tudták előre a történelem érettségi esszétémáit Javaslatuk is van.
Tömegesen költöznének külföldre a magyar egyetemisták A legnépszerűbb párt az egyetemisták körében a Momentum.

Feljelentést tesz a Momentum: törvénysértő politikai nagygyűlést tartottak a szegedi kormányhivatalban A kormányhivatalban tartott fórumot a Fidesz Szegeden, Szijjártó Pétert a Szegedma Klub hívta meg. A Momentum a helyszín megválasztása miatt tesz feljelentést, mert a törvény szerint közhivatalokban ...
Szijjártó szegedi előadása miatt tesz feljelentést a Momentum Szerintük kormányhivatalban nem lehet választási gyűlést tartani.
Az eső miatt maradt el a Momentum soproni utcafóruma A kaotikus időjárás erősebbnek bizonyult Fekete-Győr Andráséknál.
EP-választás: A Momentum megelőzte az LMP-t A biztos szavazók körében magasan vezet a Fidesz.
Senki nem kíváncsi már a külön pártmajálisokra Az MSZP nem is állított nagyszínpadot, a Mi Hazánk reggel több tojásrántottát osztott, mint a Jobbik. A Momentum pár száz vonulót vonzott. Közben Orbán jelezte: ő dolgozik. Majális-összefoglaló.
Egy helyi egyházi iskola angoltanára az ellenzék közös jelöltje Baján A Momentum helyi elnöke, Nyirati Klára mögé sorakozott fel az ellenzék őszre, az önkormányzati választásokra.