Azzal hekkelte meg a köztévét a Momentum, hogy csinált egy rendes híradót

Váratlanul az orvoshiány, Tiborcz István és Szujó Zoltán is hír lett a köztévében.

2019. május 13. 10:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Momentum - Teljes film - Visszanézhető: 2019.07.20-ig Rendező: Stephen S. Campanelli Szereplők: Morgan Freeman, James Purefoy, Olga Kurylenko, Jenna Saras, Karl Thaning. #filmekegesznap

Feljelenti a Momentum az őket ellenségnek nevező Pesti Srácokat Az Európai Parlamentben tapasztalt ellenzéki viselkedésről írt dühös véleménycikket a Pesti Srácok. Ezt a dühöt a Momentum már közösség elleni izgatásnak véli, és feljelentést tesz.
Pesti Srácok: A Momentum, az MSZP és a DK a magyar nemzet ellenségei, bármilyen eszköz megengedett velük szemben A három ellenzéki párt mostantól nem tekinthető magyar szervezetnek, idegen zsoldban álló ügynökszervezetek, bármilyen eszköz megengedett a védekezéshez, írja vezércikkben a lap.
Medián: Tartós a Momentum és a DK erősödése A legfrissebb közvélemény-kutatás szerint a Fidesz felülírt egy régi politikai szabályt.
Orbán embereit és Orbán szövetségesének embereit is leszavazzák az európai liberálisok A 7-es cikkely szerinti eljárásra hivatkoznak, a Momentum is nemmel szavaz.
Tudják-e egyáltalán Donáth Annáék és a Momentum? És valóban nem értik, hogy az unió még nem egy központosított, szupranacionális birodalom, hanem nemzetekre épülő államszövetség?

Momentum - július 13., szombat, 21.00 Ajánló - Szereplők: Morgan Freeman, James Purefoy, Olga Kurylenko, Jenna Saras, Karl Thaning #filmekegesznap
A Momentum Pesterzsébeten is a Jobbik mögé áll Van még némi kavarás a nagy bejelentés után.
Patthelyzet Ferencvárosban Egymás ellen fordultak az ellenzéki képviselők Ferencvárosban. Ugyanis nem tudnak megegyezni, hogy melyik blokk adja a polgármesterjelöltet az őszi önkormányzati választásra. A Magyar Kétfarkú Kutya P...
Kerpel-Fronius: Minél többet gyűr maga alá a maffiaállam, annál rosszabb lesz itt élni A Momentum előválasztáson elindult politikusa azt mondta, lehangoló tüntetés volt az MTA előtti. Szerinte egyre több fiatal fog elmenni.
Nincs még fehér füst Ferencvárosban Baranyi Krisztina nem hisz a momentumos jelölt győzelmében, a Momentum pedig nem hisz a helyi előválasztásban. (Belföld)
Horn Gábor ma is ártani akar Tarlósnak Horn Gábor még akkor is vermet ás Tarlósnak, amikor maga már rég beleesett a gödörbe. Ehhez ért. A romboláshoz. Ahogy a Momentum és a DK is, azaz a volt SZDSZ mai klónjai.