Lettországban megtámadtak a Dallas Mavericks kosarasát, Kristaps Porzingist

Állítólag oroszok mentek neki, amiért elhagyta a New York Knicks-t és a Dallashoz igazolt.

2019. május 13. 12:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ő volt a Dallas gyönyörű Pamelája - A 69 éves Victoria Principal még mindig csodaszép A Pamela Ewingot alakító színésznő közel a hetvenhez is remek formában van.

Friss hírek
Börtönt kapott a Human Operator-ügy három vádlottja Czeglédy Csaba cégének egyik munkatársa és két iskolaszövetkezet vezetője kapott jogerős büntetést Szegeden.
Itt egy gyönyörű ábra arról, hogyan került egyre kevesebb emberhez a teljes a kormánymédia Egyre szorosabban fogja a kormány a médiáját.
Nem sieti el a Fidesz, hogy reagáljon a klímakatasztrófára Egy fideszes bizottsági elnök szerint rendben vannak a dolgaink, nem hajt a tatár".
Újbuda önkormányzata kitenné a hajléktalanellátót A Magyar Máltai Szeretetszolgálat 13 éve működteti az intézményt, ami a jelek szerint zavarja a fideszes vezetésű önkormányzatot. A döntést azonban elnapolták.
Mészáros öccse feltör, idén már 1,2 milliárdnyi állami munkát szerzett meg Mészáros János szerencsecsillaga is emelkedőben van.
A XII. kerületben is kigyulladt egy busz hegymenetben A Szent Orbán téren történt baleset.

New Yorki-i sportálom Mi a közös a New York Rangers, a New York Knicks és a New York Giants-ban? - Hirdetés

Top hírek:
Gazdagoknak árulta feketén a bébielefántokat egy Srí Lanka-i vadvédelmi vezető Évente több tucat állatot adtak el a Srí Lanka-i elitnek, az elefántanyákat általában legyilkolták.
Káslerék monumentális Attila-emlékműve? Kövér Lászlóra fog hasonlítani
A Huaweit érintő szakciók ellenére is kapható lesz itthon a Honor 20 okostelefon Ez a készülék ősszel ráadásul még az Android Q operációs rendszert is megkapja.
Megújul a baloldal: két évvel ezelőtti beszédet mondott el újra Tóth Bertalan Az MSZP frakcióvezetője, Tóth Bertalan szinte szóról szóra ugyanazt a beszédet mondta el a 2020-as költségvetés kapcsán a parlamentben, mint amit 2017-ben mondott el.
Eltörlik a vámokat az EU és Vietnam között Ha az Európai Parlament is rábólint.
Kizárta a NOB a Nemzetközi Ökölvívó Szövetséget az olimpiáról A Nemzetközi Olimpiai Bizottság szervezi a tornát és a kvalifikációs versenyeket is a jövőben.