Hat játéktól búcsúzik az Xbox Game Pass

Egyre csak bővül az Xbox Game Pass könyvtára, néha azonban meg is kell válnunk néhánytól, miután lejár a Microsoft és az adott játékok kiadói közti szerződés. Májusban hat ilyen címtől kell elbúcsúznunk.

2019. május 13. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Xbox Game Pass - már listát is készíthetünk a kiszemelt játékokról Kijelölhetjük azokat a játékokat, amiket például hely hiányában csak később akarunk majd kipróbálni.

Szinte minden AMD termékhez jár a három hónapos PC-s Xbox Game Pass A Microsofttal közösen futtatott promóció kvázi ingyenes beugrót kínál a redmondi óriáscég új szolgáltatásába.
Felsorakoznak az Xbox Game Pass júliusi játékai Nyolc játék költözik a következő két hétben az Xbox Game Pass-szolgáltatások katalógusába: a felük a PC-sek és az xboxosok számára egyaránt elérhető, míg három számítógép-, egy pedig konzol-exkluzív.
Xbox Game Pass [2019] - Közel tucatnyi indie játék csatlakozik a szolgáltatáshoz A 11 játék mindegyike elérhető lesz PC-n, Xbox One-on viszont csak 6 programot kapnak meg az előfizetők.
Xbox Game Pass - 11 indie játékkal bővül hamarosan A PC-sek mindet megkapják, az Xbox One-osok közel a felét.
Xbox Game Pass - A június végi újoncok Az előfizetők három játékot kapnak Xbox One-ra, kettőt pedig PC-re.

Xbox Game Pass - újabb négy játék jön júniusban Újabb négy játékkal bővül az Xbox Game Pass-előfizetések felhozatala, igaz, ezek közül csak hármat kapnak meg az xboxosok, hiszen az egyik PC-exkluzív lesz. Az összes újdonsághoz Xbox Game Pass Ultima...
A legbiztonságosabb helyen tárolt, titkos üzeneteidet és adataidat is ellopja egy újfajta vírus Egy izraeli kiberbiztonsági cég fejlesztett egy programot, amely az Apple, Google, Facebook, Amazon és Microsoft eszközeikről és felhőszolgáltatásaiból képes személyes felhasználói adatokat gyűjteni.....
GC 2019: Tartalmas programmal készül a Microsoft A következő hónapban rajtol el az idei Gamescom, amelytől ezúttal sem marad távol a Microsoft. A konzolgyártó egy különleges Inside Xbox-epizóddal nyitja majd a kölni jelenlétét, amit később egyéb pro...
Újabb játékok landolnak az Xbox Game Passben Július második felében sem maradnak újdonságok nélkül az Xbox Game Pass előfizetői, a PC-sek és az xboxosok is négy-négy játéknak örülhetnek majd a következő hetekben.
Mi lett volna, ha a Microsoft fejleszti ki az Androidot? Túl sok gyakorlati értelme nincs a mi lett volna, ha kérdésnek, azonban időnként izgalmas eljátszani a gondolattal, hogyan alakulhattak volna a dolgok, ha más irányba fordulnak. Például ha az Android...
Lecsapott a GDPR: kitiltották az Office 365-öt több német iskolából A Microsoft 2018 augusztusában bezárta a németországi adatközpontját, a hesseni adatvédelmi biztos szerint így már nincsenek biztonságban a gyerekek személyes adatai.