Hat játéktól búcsúzik az Xbox Game Pass

Egyre csak bővül az Xbox Game Pass könyvtára, néha azonban meg is kell válnunk néhánytól, miután lejár a Microsoft és az adott játékok kiadói közti szerződés. Májusban hat ilyen címtől kell elbúcsúznunk.

2019. május 13. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az Xbox Insider tagok már élvezhetik az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés előnyeit Ez lesz az a csomag, ami felhasználóbarát árral gyúrja össze a Game Pass és a Live Gold előfizetéseinket.

Xbox Game Pass [2019] - 6 játék kerül ki a rendszerből május végéig Ha valaki szeretne egy próbát tenni többek között a két The Force Unleashed játékkal, annak még kicsivel több mint 1 hete lesz erre.
Xbox Game Pass - hat játéknak búcsút kell mondanunk májusban A Microsoft nem csak ad, néha el is vesz.
Xbox Game Pass - nyolc új játék, köztük a legfrissebb Wolfenstein is bekerül májusban A Microsoft számos kiváló alkotással bővíti az előfizetéses szolgáltatás, és már csak néhány napot kell várnunk az első újdonságokra.
Jön az Xbox Game Pass Ultimate Még idén elrajtol a Microsoft szolgáltatásainak egy új változata, amely fix havidíjért GOLD tagságot és egyben Game Pass előfizetést is tartalmaz.
Feltámad egy klasszikus Windows-szoftver, amit egykor imádtunk! A PowerToys segédprogram-csomagról van szó, amelyet a Microsoft most a Windows 10 alatt kelt új életre.

Mesterséges intelligencia írja a Word-dokumentumainkat! A Microsoft új eszköze a fogalmazásban és a csoportmunkában is segít.
Meghajolt a Windows 10-használók akarata előtt a Microsoft Vége az erőszakos frissítések hosszan tartó korszakának.
Frissítést vont vissza a Microsoft Ezúttal egy, az Office csomaghoz kiadott szoftverfolt okozott komoly galibát.
Szárnyakat kap a Chrome böngésző a Windows 10-ben Besegít a Microsoft a fejlesztésben: javul a memóriahasználat.
Két remek funkciót is kap a böngészős Word, de nem használhatja majd mindenki A Microsoft a Build fejlesztői konferencián jelentett be két új funkciót a Word online verziójához: egyik az írást, míg a másik az olvasást segíti majd a felhasználóknak.
Ennek mindenki örülni fog a Windows 10-ben A Microsoft új frissítés-telepítési lehetőséget mutatott be a legújabb tesztváltozatban.