Idén ősszel megkezdődhet a Lánchíd felújítása

A BKK új közbeszerzési eljárást készít elő.

2019. május 13. 19:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tarlós: 1,6 mrd az Eurovelo fővárosi szakaszára Még idén elkezdődhet az építkezés Budapest északi határa és a Lánchíd között. De pontosan hol, azt még nem tudni.

Jeruzsálemről nevezték el a Lánchíd budai hídfőjénél lévő parkot Tarlós István szerint ez a baráti közeledés gesztusa.
Teljesen megújul a Lánchíd környéke Egymilliárd forintból valósulhat meg a Lánchídhoz kapcsolódó közterületek rekonstrukciója és fejlesztése a Duna mindkét partján – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető mini...
Egymilliárd forintból újulhat meg a Lánchíd környéke A láncok jelentős statikai megerősítése is szükség lesz.

A Lánchíd járdáinak kiszélesítésén spórol a kormány Egymilliárd forintot.
A Lánchíd mindkét oldalán véget ér az autók uralma, elérkezik a gyalogoskánaán A Lánchíd felújításának előkészítése csúszik, viszont a híd és az Alagút felújításával párhuzamosan átalakítják a Clark Ádám teret és a Széchenyi teret is. Az alapelvek értelmében a Lánchíd környékén...
Fiatal klónja ered Will Smith nyomába Budapesten Végre láthatjuk, mit művelt Smith a fővárosban, amikor nem a Lánchíd tetején táncolt. Az első előzetes a Gemini Man című akciófilmhez.
A gyalogosoké lesz a Lánchíd a júliusi hétvégéken Kérik a gyalogosokat, ne másszanak a pillérre, ne szemeteljenek, a kerékpárosokat pedig, hogy tolják a biciklit.