110 milliónál jár a Grand Theft Auto V, 43 milliónál a Borderlands sorozat

A Rockstar játékából csak az elmúlt négy hónapban 10 millió példány talált gazdára.

2019. május 14. 9:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Borderlands 3 - vidám traileren a kegyetlen pusztítás Zene, tánc, rózsák és rengeteg fegyver az új kedvcsinálóban.

Bejelentésre készül a Gearbox Randy Pitchford és csapatától a holnapi napon valamilyen különleges leleplezést kapunk Borderlands témában.
Borderlands 3 - nagy bejelentésre készül a Gearbox Egy élmény akkor lesz igazán szép, ha van kivel megosztanunk azt. Egy különös, nyílt meghívót tett közzé Randy Pitchford és a Gearbox csapata, amelyben szeretettel várnak minden játékost, hogy megünne...
Újra a League of Legends a legnézettebb játék A Fortnite hatalmas térhódítása ellenére úgy tűnik, hogy a Riot Games MOBA-ja ismét visszavette a vezetést a legnépszerűbb streamelt játékok közt 2019 első félévében. Különös ugrásnak indult a Grand T...
Borderlands 3 - az Apex Legends pingrendszerét is átveszik A Gearbox szeretné a leghozzáférhetőbbé tenni a Borderlands 3 többjátékos módját, ennek köszönhetően pedig rengeteg izgalmas funkcióval bővül a játék.
PlayStation Now - A júliusi játékok listája (PS4) A szolgáltatás olyan címekkel bővül, mint például a Rocket League, vagy a Borderlands: The Handsome Collection.

Borderlands 3 - Claptrap vált alkalmi idegenvezetőnkké Pandorán Régi cimboránk egy új videóban mesél a Borderlands sorozat leghíresebb bolygójáról.
PC-re tart a Borderlands 2 VR? A korábban csak PlayStation 4-re megjelen speciális verzió esélyes, hogy új kiadást kap.
Borderlands 2 VR - a Gearbox már készíti a PC-s verziót? Elképzelhető, hogy egy újabb platformra látogat el a virtuális valóságba ültetett őrület.
Ezek a játékok lehetnek az idei E3 legjobbjai A jelöltek listáján olyan címek kaptak helyet, mint a Borderlands 3 és a Doom Eternal - a Cyberpunk 2077 azonban lemaradt.
Borderlands 3 - A fősztori is kellően hosszú lesz Ha valaki nem foglalkozik a mellék küldetésekkel, akkor nagyjából 35 óra alatt ér a játék végére.
Borderlands 3 - több mint 35 órányi játékidőt tartalmaz A Gearbox egy igencsak tartalmas játékkal készül bővíteni a Borderlands franchise-t.