Többszörös csonttörés miatt feladta Daniel Navarro

A Giro negyedik szakaszán keveredett tömegbukásba.

2019. május 15. 13:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Magyar javaslat alapján jelölik ki a jövő évi Giro első 3 szakaszát Nem mindegy, hogy 800 millió ember mit lát.

A rózsaszín trikós bukott és szándékosan lemondott az első helyről Roglic stresszmentes napokat nyerhet ezzel. Dupla olasz siker a Giro d'Italia hatodik szakaszán.
Giro: esőáztatta szakaszon lett meg az első duplázó Ackermann sprintelt leggyorsabban az olasz körön. Az utolsó 10 km-t már nem is mérték.
Terence Hill is tekert a Giro d’Italián, Don Matteóként A közönség persze megőrült tőle.
Giro: Negyedórát ünnepelt a győztes, majd elvették az első helyét Az olasz bajnok Vviani durván csinált magának helyet a sprintben: Gaviriáé lett így a szakasz.

Galéria: Elindult a Giro d’Italia Bolognában jártunk, ahol a 2019-es Giro d'Italia nyitóünnepségét, szombati időfutamát, illetve vasárnapi rajtját is megtekintettük.
Giro: sokkoló előnyt szerzett a favorit a döghegyen Roglic a 8 kilométeres nyitó időfutamon fél perccel verte a szám korábbi világbajnokát is.
A kerékpárvilágbajnok edzésbaleset miatt mondta le a Giro d'Italiát Alejandro Valverde szégyelli is, hogy így döntött.
A szokásosnál kevésbé eszetlen, de pénzszórás Budapestre hozni a Giro dItaliát Megint megkaptuk a dumát, hogy majd ettől jönnek ide a turisták, de erre semmi bizonyíték nincs. Magyarországnak nincsenek a versenyhez elég jó bringásai, és Budapesten máshogy is lehetne népszerűsíte...
Egész Magyország nyerni fog ezen a versenyen Hétfő óta hivatalos: Magyarországról indul a 2020-as Giro dItalia