Így hódította meg Londont négy győri testvér vállalkozása

A Papp testvérek szabadulószobát nyitottak a brit fővárosban, mely mindössze egy év működés után már a legnépszerűbb turisztikai látványosságnak számított Európa egyik vezető idegenforgalmi célpontjában a Tripadvisor szerint.

2019. május 15. 14:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

London a Biztonsági Tanácsnak írt levélben cáfolja a brit hajó lefoglalásának iráni indokait Tételesen cáfolja a brit kormány az ENSZ Biztonsági Tanácsának írt, vasárnap Londonban nyilvánosságra hozott levelében azokat az indokokat, amelyekre hivatkozva Irán a minap lefoglalt egy brit tartál...

Brit-iráni tanker viszály és fél évszázados Holdra szállás - a nap hírei Csak a jelentkező kistelepülések felének jutott pénz az orvosi rendelők fejlesztésére, jövőre újabb kiírás várható. Teherán jogszerű válaszlépésnek, London törvénytelennek tartja a brit tartályhajó le...
London felvilágosítást kér Teherántól a brit tartályhajó ügyében A brit védelmi minisztérium sürgős felvilágosítást kért pénteken Irántól azokkal a hírekkel kapcsolatban, amelyek szerint az iráni Forradalmi Gárda a Hormuzi-szorosban elfoglalt egy brit tartályha...
A polgármester megvétózta a fővárosi felhőkarcolót Megvétózta Sadiq Khan, London polgármestere a brit fővárosba tervezett Tulipán felhőkarcolót - írja a Dezeen. A Foster + Partners által tervezett formabontó épület 305 méteres magasságával London...
Ezért kénytelen elhalasztani II. Erzsébet a nyaralását Muszáj London közelében maradnia.
Watch Dogs Legion - a te zenéd is bekerülhet a játékba A virtuális London zenei csatornáit rajongói alkotások is színesítik majd, a Ubisoft pedig nem is lesz hálátlan, ha besegítetek a játékba.

London és Teherán az iráni tartályhajó ügyében egyeztetett London megkönnyítheti a tartályhajó szabadon engedésének folyamatát.
2050-re London lesz az új Barcelona - Rémisztő jelentések láttak napvilágot Talán mégsem kellene annyira örülnünk a forró nyári napoknak.
Stockholm lesz az új Budapest, London pedig átveszi a mai Barcelona klímáját 2050-re Átfogó kutatás készült arról, hogyan változik meg a klíma a világ városaiban. Budapest az átlaghoz képest is rosszabbul fog járni.
A dübörgő metrót rejti el London legfurcsább épülete Ami természetesen egyáltalán nem egy épület.
Felszerelés nélkül mászott a londoni Shard-ra A felvételek szerint mindenfajta biztonsági felszerelés nélkül kapaszkodott fel egy férfi hétfő hajnalban London legmagasabb épületére, a csupa üveg The Shard felhőkarcolóra.
London egy pöcegödör Így változott át London egy zsúfolt, veszélyes, bevándorlóktól hemzsegő pöcegödörré egy brit szemével.