Pápai Joci azt üzeni a kiesés másnapján, hogy köszöni és jól van

Én mindent kiadtam magamból a színpadon tegnap! ... Azt, hogy előbb véget ért, sajnálom írja az Eurovízióból az elődöntőben kiesett énekes.

2019. május 15. 14:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pápai Joci egy szem lánya szép kamasz lett - Fotókon a ritkán látott Hanna Pápai Joci lánya idén januárban lett 14 éves.

Pápai Joci felesége szőke szépség - Anitával 15 éve élnek boldog házasságban Fotókon mutatjuk Pápai Joci feleségét, Anitát.
Pápai Joci: Mindent megtettem a jó szereplésért Az énekes a a szívét is kitette a színpadon, nem maradt benne tartalék.
Nem jutott tovább Pápai Joci az Eurovízió döntőjébe Magyarországot még senki nem képviselhette kétszer az Eurovíziós Dalfesztiválok történetében.
Minden szem rá szegeződött: Ilyen volt az Eurovízió megnyitóján Pápai Joci Nagyon különleges szettet választott az eseményre.
Magyar bulin mutatkozott be Tel-Avivban Pápai Joci Egész este türelmesen szelfizett az izraeli közönséggel, akik lelkesen üdvözölték a magyar fellépőt.

Ennyit kaszálhat Pápai Joci az Eurovízión: te is nagyot szakíthatsz a sikerén Érdemes rá fogadni!...
Pápai Joci bizakodva várja a hétfői főpróbát Pápai Joci az első elődöntőben hetedikként lép a színpadra.
Elégedett az első próbával Pápai Joci Izraelben készül az Eurovíziós Dalfesztiválra a magyar énekes.
Elindult Pápai Joci az Eurovíziós Dalfesztivál helyszínére Indulás előtt nyilatkozott az M1 Híradónak.
Egyedül lép színpadra Pápai Joci - Ezért nem mennek vele vokalistái Pápai Joci hónapok óta az Eurovíziós Dalfesztiválra készül.
Egészségét kockáztatja Pápai Joci Húsz évet várt a sikerre, ami eljött, de olyan gyilkos iramot diktál neki, amivel az egészségét veszélyezteti. Az énekes már gyógyszereket szed, és a szíve is sokszor rakoncátlankodik.