Még több hibát találtak az Intel processzorokban

Itt a ZombieLoad, az RIDL és a Fallout, amiket az Intel gyűjtőnéven csak MDS-ként emleget. Otthoni gépekről és felhős szerverekről is lelophatták az adatokat a hackerek.

2019. május 15. 14:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jó hírek a PC-piacról Váratlanul közel 5 százalékkal nőttek a darabszám szerinti PC-eladások a második negyedévben a Windows 7-ről való áttérésnek és az Intel-processzorok nagyobb számának köszönhetően.

Kiszivárgott az Intel közelgő Comet Lake processzorcsaládja A kínálat alját egy 4-magos, 129 dolláros CPU jelentheti majd az új szériában.
Egyesíti az EMIB és a Foveros előnyeit az Intel A Co-EMIB, illetve az ODI lehet a vállalat belépője a nagy teljesítményű chiplet dizájnok világába.
A tesztek döntő többségében az Intel előtt az új Ryzen Tegnap piacra kerültek a harmadik generációs asztali Ryzen sorozat első tagjai. Az AMD korábbi ígéretének megfelelően első körben egy tizenkétmagos, illetve két-két nyolc- és hatmagos processzor jelen...
A jövőben forrasztva lesz a kupak bizonyos Intel processzorok esetében? Információink szerint a P0-s steppinget érintené a változás, így érdemes fokozottan vigyázni a kupaktalanítással.
Megérkeztek az Islay Canyon kódnevű Intel NUC-ok Az apró számítógépek 8. generációs Intel Core processzorokkal és AMD Radeon 540X grafikus vezérlővel lettek felszerelve.

Különböző chipekre épülhetnek az új Surface készülékek A Microsoft várhatóan októberben mutatja be az új modelleket, amelyekbe az AMD, az Intel és az ARM processzoraira kerülnek majd.
Az Intel kínai részlege árulkodik az érkező grafikus vezérlőikről Ráadásul teszik ezt a hivatalos Weibo csatornájukon, bár annyira sok részletet azért nem osztottak meg.
Intel: jön fel az AMD, de mi vagyunk a jobbak Érdekes, az AMD fellendülését is taglaló cikket osztott meg belső hálózatán az Intel. A Circuit News című, a vállalat alkalmazottainak szóló magazin elemzése elismerően beszél a konkurens chiptervező ...
Beérte az Intel Core i5-7400-at egy kínai processzorgyártó A Zhaoxin 8-magos KX-6000 processzora már van olyan jó, mint egy Intel Core i5-7400.
Csökkenti a processzorai árát az Intel Az Intel a Ryzen 3000 széria jelentette fenyegetés miatt elérkezettnek látja az időt arra, hogy csökkentse a processzorainak a vételárait.
Csalódást okozott az Intel Core i7-10510U és a Core i5-10210U A GeekBench adatbázisában az AMD Ryzen 7 3700U és a Ryzen 5 3500U is lepipálta ezeket a processzorokat.