Még több hibát találtak az Intel processzorokban

Itt a ZombieLoad, az RIDL és a Fallout, amiket az Intel gyűjtőnéven csak MDS-ként emleget. Otthoni gépekről és felhős szerverekről is lelophatták az adatokat a hackerek.

2019. május 15. 14:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Meghozta az OpenGL 4.6-ot az új Intel driver A 25.20.100.6861-es verziójú meghajtó az OpenCL kódokat is gyorsabban fogja fordítani.

Új, bizonyos processzoraikat érintő biztonsági réseket jelentett be az Intel A Meltdown ellen védő CPU-kra való váltás megoldás lehet, de a régebbi lapkák kapnak új mikrokódot.
Stratégiát vált az Intel 2021-től A 7 nm-es node-tól kezdve az adatközpontokba érkeznek először az új fejlesztések.
Csoda történik: végre érkeznek a 10 nm-es Intel CPU-k Idén júniusban jönnek az Intel 10 nm-es processzorai, 2021-ben pedig már 7 nm-es chipekkel támad az óriás.
9 órányi laptopozást ígér egy feltöltéssel az Intel Mármint ezt hét éve ígéri folyamatosan, de most már tényleg.
Minden Xeon Phi modellt kivégez az Intel A Knights Mill generáció három, eddig életben tartott tagjának is harangoztak.

Láthatatlan infrastruktúra az agilis adatközpontban A Lenovo második generációs Intel Xeon Scalable processzorokkal és Optane DC memóriamodulokkal frissítette ThinkSystem szerverekre épülő ThinkAgile integrált rendszereit. A szoftveralapú adatközpont h...
Ha jó lesz az új 10 nm-es node, akkor sem tudja már hasznosítani az Intel? A tervezett négy üzem helyett csak egyben lesz bevetve az új gyártástechnológia.
Processzorháború a nyolcadik Lexicon szakmai napon Az Intel és az AMD küzdelme mellett egyéb érdekességek is voltak.
Micsoda húzás: az Apple a Qualcomm-megegyezés előtt csábított el egy kulcsembert az Inteltől Azért a tech-világnak is megvannak a maga sorozatai: az egyik legérdekesebb most az Apple, az Intel és a Qualcomm főszereplésével zajlik. Most újabb adalék érkezett ahhoz, hogy mennyire előrelátó (va...
Intel: egyelőre marad a processzorhiány Leghamarabb az idei harmadik negyedév során rendeződhetnek a készletproblémák, ezt maga Bob Swan, az Intel ügyvezetője árulta el.
De miért adta fel az Intel az 5G-s modem üzletágat? Április 16-án, szinte órákkal azután, hogy az Apple és a Qualcomm megállapodott kapcsolataik rendezéséről, az Intel bejelentette, kilép az 5G-s modem üzletágból. Stratégiai döntés született, amelynek...