Készül egy másik Vampire: The Masquerade játék is

A Big Bad Wolf berkeiben készülő alkotás egy narratív RPG lesz, de egyéb részletet egyelőre nem kaptunk.

2019. május 15. 14:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bloodlines 2 - bemutatkozott a Tremere-klán Szép lassan egyenként bemutatkoznak a Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 vámpírklánjai. Ezúttal a Tremerén a sor, akik a halhatatlanságuk mellé mágikus képességeket is kaptak. Ha úgy tetszik, vérsz...

Ősszel már mozgás közben is láthatjuk a Vampire: The Masquerade Bloodlines 2-t Nem pubikus demót kapunk, hanem a PDXCon 2019 rendezvényen lesz kipróbálható a játék.

Friss hírek
A chipgyártók sem szállítanak a Huaweinek A Qualcomm, az Intel, a Broadcom és az Infenion is felfüggesztette a Huawei felé a teljesítéseket.
Júniusban kerülhet piacra a Galaxy Fold Dél-koreai hírek szerint pár héten belül már megjelenhet a Samsung hányattatott sorsú hajlítható kijelzős mobilja.
Hamarosan beköszönt az AMOLED-kijelzők utódja A következő 5 évben legalább 100 százalékkal nő majd a sokoldalú miniLED-ek és microLED-ek piaca.
Crackdown 3 - máris kihalt a multiplayer A Kotaku friss beszámolója szerint alaposan megsínylette a több éves csúszást a Crackdown 3. A rajongók totális érdektelensége ugyanis oda vezetett, hogy három hónappal a premier után már konganak az ürességtől a szerverek.
Akkumulátorra hízik a Meizu 16Xs Egyre több készüléket számlál a Meizu 16-os szériája, lassan érkezik a Meizu 16Xs is.
2019 - Íme a 21. héten megjelenő játékok listája Az elkövetkező napokban néhány kisebb alkotás premierje várható, többek között megjelenik a Total War: Three Kingdoms.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 - még idén lesz belőle játszható verzió A szerencsésebbek már ősszel kipróbálhatják, hogy milyen újra vámpírnak lenni.
Bloodlines 2 - bemutatkozik a Brujah klán Bemutatkozott a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 következő játszható frakciója, a Brujah. Seattle vámpírjai közül ők a legerősebbek és legfürgébbek. Igazi lázadók, akik nem tűrik a társadalom él...
Ilyen lesz a Thinbloods frakció a Bloodlines 2-ben A Sötétség Világán az újszülött vámpírokat Thinbloodoknak nevezik, ők még csodálkozva szemlélik megváltozott létüket. Az ő frakciójukat mutatja be a Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 legújabb kedv...

Top hírek:
Megint baj van az Intel processzorokkal Alig hevertük ki a Meltdown és Spectre támadásokat, most itt az újabb fenyegetés.
E3 2019: Két új játékkal készül a THQ Nordic Már biztos, hogy legalább két új játék bejelentésével készül az idei E3-ra a THQ Nordic. A hírek szerint nem teljesen új címekről lesz szó, hanem egy régebbi játék remake-jéről és egy korábbi franchise folytatásáról.
Switches portok és stratégiai játékok uralják május második felét A hónap hátralévő részében sem fogunk unatkozni.
E3: 2019 - A THQ Nordic két ismert sorozat folytatását jelenti be Az idei expó minden bizonnyal érdekes lesz, hiszen régi szériák folytatásainak leleplezésére számíthatunk.
A Minecraft lehet minden idők legnépszerűbb játéka Nehéz megbecsülni, hogy pontosan mennyi példányt adtak el a Tetrisből, de sokan 170 millióra saccolják a számot. Ha ez igaz, akkor a Minecraft a maga 176 milliójával minden idők legkapósabb játéka lehet.
A legjobb mobiljátékok a héten Megjelent a díjnyertes The Gardens Between iOS-re, és világszerte elérhetővé vált a Durango.