Így csinálj HEIC képből JPEG-et Windows 10 alatt

Ha magad alakítanád át Windows 10 alatt az iPhone-od HEIC fotóit JPEG képekké, akkor egy segédprogrammal ezt könnyedén megteheted.

2019. május 15. 16:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hiba a Windows 10 legújabb kumulatív frissítéseiben! A frissítés hatására megbolondul az Excel. A Microsoft már dolgozik a javításon.

Feltámad egy klasszikus Windows-szoftver, amit egykor imádtunk! A PowerToys segédprogram-csomagról van szó, amelyet a Microsoft most a Windows 10 alatt kelt új életre.
Meghajolt a Windows 10-használók akarata előtt a Microsoft Vége az erőszakos frissítések hosszan tartó korszakának.
Szárnyakat kap a Chrome böngésző a Windows 10-ben Besegít a Microsoft a fejlesztésben: javul a memóriahasználat.
Jön a Windows Terminal app Júniusban érkezik a Windows Terminal, ami gyakorlatilag a parancssor, a PowerShell és a linuxos Windows-alrendszer egyben.
Tele van a géped szeméttel? Így pucolj ki mindent, ami felesleges! Ne gondold, hogy sosem fogyhatsz ki a helyből, ha a gépedben több terabyte-nyi háttértár áll rendelkezésre. Útmutatónk és az ajándék szoftverek segítségével kitakaríthatod Windows rendszeredet.

Kikerekednek a Windows 10-ablakok! A felhasználói felület újragondolása jegyében a Microsoft eltünteti a hegyes csücsköket.
Végre tényleg titkosan böngészhetünk a Chrome-mal Jelenleg a Windows 10 még inkognitó módban is nyomon követi a billentyű-leütéseket, de a jövőben ez megváltozik.
Véget vet a tárhelyparának a PC World Friss magazinunkban megmutatjuk, miként lehet minél több tárhelyet felszabadítani Windows és Android rendszereken, illetve hogyan juthatsz ingyen akár 50 GB online tárhelyhez. A lap mellé teljes verzi...
Forza Street teszt (Windows 10) Érkezett egy új Forza játék, bár ez a kijelentés nem teljesen állja meg a helyét. Sajnos ez a képzavar a végeredmény minőségén is érződik.
Így tehet időutazást a Windows 10-ben Egyszerűen visszaugorhatunk egy korábbi tevékenységünkhöz.
Mi jön a tavaszi Windows 10 után? A Microsoft a betekintő program résztvevőinek kiadta a következő frissítés tesztváltozatát.