Így csinálj HEIC képből JPEG-et Windows 10 alatt

Ha magad alakítanád át Windows 10 alatt az iPhone-od HEIC fotóit JPEG képekké, akkor egy segédprogrammal ezt könnyedén megteheted.

2019. május 15. 16:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Érdekel Windows 10 közel 3500 forintért? Most tíz euró alatti áron szerezhetsz legális kulcsot, de van más is, amire érdemes lecsapni!

A Windows 10 új védelmi funkciói Továbbfejlesztett Windows Defender Advanced Threat Protection szolgáltatással, Windows Sandbox tesztkörnyezettel és a frissítések telepítése feletti ellenőrzés kiterjesztésével igyekszik biztonságosab...
Felturbózott keresés a Windows 10-ben A Gépház új modullal bővült, amelyben szabályozhatjuk a keresőfunkció és az azt támogató indexelés működését.
Dübörög a felhőbiznisz a Microsoftnál Kifejezetten jól megy a Microsoftnak, a vállalat az egyik nagy nyertese annak, hogy a vállalatok világszerte egyre inkább a felhőbe költöztetik működésük egy részét, ráadásul a Windows is hasít. ...
Elindult a Windows 10 1803 kényszerfrissítése A Microsoft kényszeríti a Windows 10 1803-as verzióját futtató gépeket, hogy 1903-as változatra frissítsenek.
Új információk a Windows 10 frissítéséről Tisztázta a Microsoft, hogy mi történik, ha a szeptemberben esedékes Windows 10 frissítés telepítését el akarják halasztani a felhasználók.

Diszkrét üzenet a Windows 10-ben, de érdemes figyelni rá! A Microsofttól szokatlanul visszafogott figyelmeztetés a Windows Update-ben jelenik meg, és a régi Windows 10-változatok támogatásának lejártára emlékeztet.
A vállalatok túl lassan szakadnak el a Windows 7-től A Kollective felmérése szerint ugyan halad a modernebb operációs rendszerre való átállás, az nem biztos, hogy mindenki befejezi időre.
A Microsoft megszabadít bennünket egy hatalmas kolonctól Nemsokára teljesen jelszómentes lesz a Windows 10.
Rejtett adatszolgáltatást indít a Windows-frissítés! A Windows 7 legújabb biztonsági frissítésében telemetrikus elemeket is eldugott a Microsoft.
Jó hírek a PC-piacról Váratlanul közel 5 százalékkal nőttek a darabszám szerinti PC-eladások a második negyedévben a Windows 7-ről való áttérésnek és az Intel-processzorok nagyobb számának köszönhetően.
Game over: féltucatnyi játékot tesz elérhetetlenné a Microsoft Game over, pontosabban "internet games over": a Microsoft letiltja játékait a Windows ME-t, Windows XP-t és Windows 7-et futtató gépekről.