MSZPPárbeszéd: Fel kell lépni a légszennyezettség ellen

Az MSZP és a Párbeszéd szerint nem az autógyártó és ipari lobbi érdekeit kell képviselnie a kormánynak.

2019. május 15. 17:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Leordította a Pesti Srácok riporterét az MSZP alelnöke a Hankooknál "Türelmes ember vagyok" mondta a szocialista Komjáthi Imre, de mégis káromkodva utasította vissza a Pesti Srácok riporterét, amikor az kérdezett tőle.

Saját szavazóinak rovására építi politikai karrierjét Karácsony Gergely Farkas Örs politikai elemző szerint Karácsony Gergely (Párbeszéd) Zugló polgármestere a saját szavazói rovására építi politikai karrierjét
V4NA: Orbán Viktor halálára utaló bejegyzést tett közzé a CEU egyik professzora A politikai pártok az MSZP kivételével elítélték a megnyilvánulást.
Hír: Ujhelyi: meglepő eredmény születhet május 26-án Ha minden ellenzéki szavazó elmegy, aki egy évvel ezelőtt megtette, fej-fej melleti eredmény születhet a kormányoldal és az Európa-párti erők között - jelentette ki Ujhelyi István albertirsai fórumá...
Karácsony Gergelynek ilyen szövetségesek mellett nincs szüksége ellenségekre Karácsony Gergely azt javasolta, hogy vegyék át a gyanús cégektől a parkolási feladatokat. A Szocialisták úgy estek neki, mintha Tarlós István fizetné őket. A zuglói polgármesternek végül emlékeztetni...
MSZP-Párbeszéd: európai egységes minimálbér kell az egészségügyben is Az MSZP-Párbeszéd hétfőn kezdeményezi az ápolók azonnali 50 százalékos béremelését.

Hír: Nem kívülről kell várni a megoldást: a magyar választókon múlik! Nem az Európai Bizottságtól vagy amerikai szenátorok kritikájától kell várni a megoldást: a magyar választók tehetnek azért, hogy változtassunk a sorsunkon mondta Tóth Bertalan, az MSZP elnöke szomb...
Feljelentést tett az MSZP az óbudai dulakodás miatt A párt szerint a közterület-felügyelő ütötte meg 71 éves aktivistájukat.
Európáért tartott fáklyás felvonulást az MSZP-Párbeszéd A résztvevők piros luftballonokkal és fáklyákkal a kezükben a Szent Gellért térről a Fővám térre vonultak.
Jogértelmezési vitába keveredett az MSZP elnöke az NVI-vel Tóth Bertalan szerint elég 149 ezer forint a választókerületi névjegyzékekért. Az NVI ennek a 21-szeresét kéri.
Egymás ellen is küzdenek kampányvideóikkal az ellenzéki pártok Szétszedi az MSZP-t a többi ellenzéki párt egy elemző szerint.
Nem csak Orbán, az MSZP is osztrák kapcsolatokat épített ma Így akarták megmutatni, hogy Európa két lehetséges út közül választhat, az egyik Orbáné, a másik a szociáldemokratáké.