Az EP-választásig nem sztrájkolnak a közszolgák

Öt levelet küldött már a miniszterelnöknek az Országos Közszolgálati Sztrájkbizottság, de Orbán még mindig nem jelölt ki olyan személyt, aki a kormány képviseletében tárgyalna velük a követeléseikről.

2019. május 15. 17:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Orbán leül elbeszélgetni a minisztereivel És az államtitkárokkal is. A konzultációk már a múlt héten is folytak.

21 képviselő egyszer sem szólalt fel a parlamentben Van, aki azt mondja, hogy értelmetlennek tartja a parlamenti vitát. Orbán Viktor 27 alkalommal kért szót.
Megint Orbán Viktor nevet a végén? Mégis megtűrnék a Néppártban a Fideszt Német sajtóinformációk szerint a felszín alatt enyhül a feszültség az Európai Néppárt és a Fidesz között, a közelmúltban mindkét fél gesztusokat tett a másik irányába. A magyar kormánypártot vizsgáló ...
'Ami az adásból kimaradt' Orbán Viktor a kulisszák mögé is bepillantást engedett azzal a videóval, amit közösségi oldalán tett közzé. A felvételből kiderül, hogy miről beszélgetett a Kossuth Rádió műsorvezetőjével még az adás ...
Ennyi mindent még nem tudott meg Orbán Viktorról egy nap alatt Mit reggelizik, kivel ebédel, hogyan hárítja el a HVG kérdéseit a miniszterelnök nagyot ment ma a közösségi médiában.
Merész antré az új szlovák államfőtől Budapesten Egynapos hivatalos látogatáson tartózkodott csütörtökön Budapesten Zuzana Čaputová, Szlovákia új köztársasági elnöke. Az államfő magyarországi bemutatkozása nem merült ki a protokolláris kézfogásokban...

Véleménycikkben állt ki Orbán Viktor mellett Ulrich Bettermann üzletember Büszke arra, hogy Orbán Viktort a barátai közé sorolhatja.
Orbán embereit és Orbán szövetségesének embereit is leszavazzák az európai liberálisok A 7-es cikkely szerinti eljárásra hivatkoznak, a Momentum is nemmel szavaz.
Orbán Viktor: Európában egyre inkább a regionális együttműködésre kell figyelni - a nap hírei A Fidesz-KDNP EP-delegációjának vezetője arra számít, hogy fontos területet irányíthat majd Trócsányi László uniós biztos-jelölt. A regionális együttműködés fontosságát hangsúlyozta a magyar kormányfő...
Békés tüntetőket hurcoltak el rendőrök Orbán baráti diktatúrájában (videó) A tiltakozókat bábuként gyűrték a rabszállító kocsikba: már azzal is törvénysértést követtek el, hogy az utcára mentek. (Külföld)
Orbán Balázs: Aki a hazát szolgálja, minden támogatást megérdemel Orbán Balázs szerint a most végző hallgatók olyan diplomát szereztek, ami a Kárpát-medencén túli világ megismerésére is képesít.
Orbán főtanácsadója szerint a háború sújtotta Líbiából menekülők politikai nyomásgyakorlás eszközei Bakondi György szerint az egész ügy a kötelző kvótákról szó.