The Division 2 - matchmaking nélkül jön az első raid

Holnap megérkezik a sokak által várt frissítés, amellyel élesedik a The Division 2 első raidje. Az Operation Dark Hours azonban bármiféle matchmaking-eszköz nélkül érkezik, így csakis nyolc előre megszervezett játékossal játszhatjuk majd azt.

2019. május 15. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tom Clancy's The Division 2 - hivatalos matchmakinggel jön az Operation Dark Hours raid új nehézségi fokozata A Discovery fokozat picit eltér a normál módtól, de legalább könnyebben találhatunk társakat hozzá.

Tom Clancy's The Division 2 - tartogat még meglepetéseket Washington Hiába néztek be a játékosok már szinte minden egyes kis zugba, vannak még olyan titkok a játékban, amelyeket eddig nem fedtek fel.
The Division 2 - minigunnal támad a Gunner Megérkezett a Tom Clancy's The Division 2 legújabb specializációja. A The Gunner igazi nehézfiú: egy hatalmas minigunnal a kézben szórja az ólmot, ezzel pillanatok alatt elpusztítva akár egy teljes os...

Akciófigyelő 2019 - Xbox Live 25. heti akciók Ezen a héten többek között az Anthem és a The Division 2-t is olcsóbban vásárolhatják meg a felhasználók.
A hétvégén ingyen játszható a The Division 2 Mától, egészen vasárnap estig ingyenesen próbálgathatjátok a Ubisoft online shooterét. Ha nem csaptatok le az elsők közt a The Division 2-re, de szeretnétek személyesen is kipróbálni, akkor itt az alk...
Ti kíváncsiak lennétek egy The Division single player spin-offra? Ha a rajongóknak is tetszik az ötlet, akár meg is valósulhat a dolog.