The Division 2 - matchmaking nélkül jön az első raid

Holnap megérkezik a sokak által várt frissítés, amellyel élesedik a The Division 2 első raidje. Az Operation Dark Hours azonban bármiféle matchmaking-eszköz nélkül érkezik, így csakis nyolc előre megszervezett játékossal játszhatjuk majd azt.

2019. május 15. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tom Clancy's The Division 2 - mindössze néhány óra kellett a legelső raid leveréséhez Egy streamer és csapata nem sokat késlekedett, és már a megjelenés után egy kicsivel végzett az Operation Dark Hoursszal.

The Division 2 - nagyot ment a Uplayen keresztül Tegnap tartotta legutóbbi pénzügyi évének beszámolóját a Ubisoft, ahol kiderült, hogy a The Division folytatásának PC-s változata nagyon kelendő volt a kiadó saját platformján, a Uplayen keresztül.
Tom Clancy's The Division 2 - a héten jön az első 8 fős raid A Ubisoft hamarosan komoly kihívás elé állítja a washingtoni ügynököket.
Tom Clancy's The Division 2 - három új felszerelés szettre bukkantak a játékosok Valószínűleg a következő frissítéssel érkeznek az újdonságok, szóval hamarosan elég ütős cuccokban mászkálhatunk Washington utcáin.
Brit toplista: élen nyitott a világméretű zombiinvázió A hónap utolsó csendesebb hetét tudhatjuk magunk mögött, kisebb változások azért így is történtek az élen, a frissen piacra dobott World War Z ugyanis simán legyűrte a The Division folytatását.

Egy lepusztult város ritkán ilyen szórakoztató A Tom Clancys The Division 2 szinte minden tekintetben jobb és élvezetesebb lett, mint a kissé hányatott sorsú elődje.
Tom Clancys The Division 2 teszt - a Fehér Házban bunker kiadó A Ubisoft tanult az előző rész hibáiból és rengeteg tartalommal, teendővel tömte meg a folytatást. Megérte.
The Division 2 - A héten indul a raid Akik elsőként teljesítik a legnehezebb kihívást, azoknak a fotója és neve megjelenik a Fehér Ház falán a játékon belül.
Tom Clancy's The Division 2 - csúszik a raid, hogy több idő legyen a változtatásokra Az eredetileg április 25-ére ütemezett 8 fős raid végül csak valamikor májusban jelenik meg, sok újdonsággal együtt.
A The Division 2 még mindig az élen, a Spider-Man újra a top 10-ben A brit játékeladási toplistát semmi nem borította meg nagyon, de néhány leárazás visszahozott pár korábbi sikerjátékot.