Thrall visszatér a World of Warcraftba

Mindenki kedvenc ork hadura - de főleg a hordásoké -, a következő frissítésben visszatér a World of Warcraftba. Ennek örömére a Blizzard egy megszokott minőséget képviselő CG-előzetessel kedveskedett.

2019. május 15. 19:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Word of Warcraft - gyűjtői kiadás a 15. évfordulóhoz Gyönyörű gyűjtői kiadást kap idén a World of Warcraft. A Blizzard legendás MMORPG-je idén ünnepli a tizenötödik évfordulóját, ennek apropóján pedig polcra tehetjük a legelső raid főellenfelét, Ragnaro...

Augusztus végén beizzítják a retrót a World of Warcraftban Ekkor érkezik a népszerű online szerepjáték klasszikus verziója.
World of Warcraft Classic - kedden hatalmas bejelentést kaphatunk Egyre több jel utal arra, hogy nagy nap lesz a holnapi a WoW rajongók számára.
10 napig ingyenes PS4-en a Monster Hunter: World Mindig is érdekelt a Capcom szörnyvadászos játéka, de próbaverzió nélkül nem akartál belevágni az ára miatt? Nos, jó hírünk van, ugyanis 10 napon át teljesen ingyen játszható PlayStation 4-en a Monste...
Monster Hunter: World - a következő 10 napban ingyen nyomhatod Ha van otthon egy PlayStation 4-ed, akkor most teljesen ingyen élvezheted a Monster Hunter: World világát, és megtarthatod a próbaidőszak alatt elért minden eredményedet.
One Piece: World Seeker teszt - izgalmas ugrás, fájdalmas landolás Oké, hogy a Bandai Namco sorra gyártja az animés játékokat, de amíg nem javul a minőség, nem örülhetünk.

Monster Hunter: World - megérkezett Geralt PC-re, holnapra bejelentés várható Már a Monster Hunter: World PC-s változatában is megküzdhetünk a Leshennel.
Pagan Online bétateszt A mostanra már kiadóként is működő Wargaming az elmúlt éveket leginkább arra áldozta, hogy megalapozza a World of Tanks utáni életét. Két éve a Master of Orion: Conquer the Starsban láttak lehetőséget...
A rossz öltözék miatt érvénytelen a maratonfutó ápolónő Guinness-rekordja Jessica Anderson hiába futotta le új csúccsal a londoni maratont nővérruhában, a Guinness World Record nem hitelesítette a rekordot, mivel az öltözéke nem felelt meg a kategória szabályainak.
Kipróbáltuk a Quake-készítők új játékát, amire máris egymillióan ugrottak rá Max Brooks világhírű regénye által megálmodott univerzumot igyekszik bővíteni a Saber Interactive gondozta World War Z, amely az egyszerűbb játékmenet ellenére is rekordokat döntöget. Mi is kipróbált...
World War Z - ez várható a következő pár hónapban Remekül startolt a World War Z, a Saber Interactive pedig megújult lelkesedéssel szállítja majd a megjelenés utáni tartalmi frissítéseket. Máris megtudhattuk, hogy mivel gazdagodik majd a játék július...
Epic Games Store - újabb játék ingyenes, kiderült, mi lesz a következő A zseniális World of Goo-t mától két héten át bárki behúzhatja.